Netflix Daily

Netflix Daily: Lindsay Lohan in nieuwe kerstfilm, zo werd Chris D’Elia uit Army of the Dead gehaald

Lindsay Lohan heeft de hoofdrol te pakken in een nieuwe kerstfilm van Netflix. Het gaat om een romantische komediefilm. Daarnaast is Chris D’Elia vakkundig uit Army of the Dead gehaald door middel van geavanceerde special effects.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Lindsay Lohan in nieuwe Netflix-kerstfilm

Lindsay Lohan is binnenkort te zien in een Netflix-film. De actrice heeft de hoofdrol in een gloednieuwe romantische komediefilm gegrepen. Wat de titel gaat zijn van de film is nog niet bekend. Wel weten we dat Lohan in de huid kruipt van een verwende, recentelijk verloofd hotelerfgename. Als ze in de dagen voor Kerstmis haar geheugen kwijtraakt door een ski-ongeluk, wordt ze verzorgd door een knappe eigenaar van een arbeiderswoning en zijn dochter. De productie start in november.

Zo werd Chris D’Elia uit Army of the Dead gehaald

Afgelopen week verscheen op Netflix Army of the Dead. Wat misschien niet iedereen is opgevallen, is dat het verhaal een extra twist heeft gekregen doordat acteur Chris D’Elia uit de film moest worden gehaald. Na de opnames werd bekend dat de acteur werd beschuldigd voor seksueel misbruik van verschillende vrouwen. Uiteindelijk zouden er zelfs minderjarige slachtoffers zijn. De makers besloten D’Elia dan ook vakkundig uit de film te halen door middel van geavanceerde special effects, maar dat heeft wel een paar miljoen dollar gekost. De rol die D’Elia zou vervullen, werd nu ingevuld door Tig Notaro als de helikopterpiloot.

Nieuwe castleden voor Virgin River seizoen 3

Het derde seizoen van Virgin River brengt ook een aantal nieuwe gezichten met zich mee. Op Instagram zijn inmiddels foto’s verschenen waarmee we alvast kennis kunnen maken met de nieuwe castleden. Het gaat om Lilly’s dochter, gespeeld door Lynda Boyd, en Denny, gespeeld door Kai Bury.

Lees alles over Virgin River

La Casa de Papel seizoen 5 in twee delen; releasedata gesplitst

La Casa de Papel seizoen 5 heeft de langverwachte releasedata. Het slotseizoen van de Spaanse hitserie zal wel een bijzondere worden, want deze is in twee delen opgesplitst. Dit doordat de opnames lang stil hebben geleden en pas net zijn afgerond.

Lees alles over La Casa de Papel

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Girls Trip Komedie 2017 6.2 2021-05-24

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?