Netflix Daily

Netflix Daily: Clanes en Persona Sulli komt alsnog ondanks overlijden?

De maker van Hasta el Cielo is begonnen aan een nieuw project. De Spaanse serie Clanes is in productie. Mogelijk gaan we Persona Sulli daarnaast ook nog zien op de streamingdienst, ondanks het overlijden van de hoofdrolspeelster.

Clanes de opvolger van Hasta el Cielo

Met Hasta el Cielo had Jorge Guerricaechevarría een grote hit. De schrijver gaat nu aan de slag met een nieuwe Spaanse serie genaamd Clanes. De opnames hiervan zijn gestart gegaan en de serie wordt dan ook in 2024 op Netflix verwacht. In Clanes draait het om Ana. Ze is een advocate die zich in een klein stadje vestigt. En daar trekt ze al snel de aandacht van Daniel, de zoon van een belangrijke drugshandelaar.

Persona: Sulli verschijnt alsnog ondanks overlijden Sulli?

Het tweede seizoen van Persona wordt mogelijk alsnog uitgebracht. Persona: Sulli zou om Sulli draaien. De zangeres uit de K-groep f(x) en actrice overleed tijdens de opnames van Persona: Sulli. Dit gebeurde in 2019 en de verwachting was dat de titel nooit meer zou worden afgerond. Netflix laat nu weten dat er onderhandeld wordt om de reeks te laten verschijnen, maar een exacte datum niet bekend is. De afgelopen periode gingen er echter geluiden rond dat dit zou gaan om 16 juni.

Virgin River-acteur heeft grote wens voor aankomende seizoenen

Virgin River is op Netflix een groot succes. Deels komt dat door zeer geliefde cast die voor de serie is binnen gehengeld. Een van de acteurs in de serie hoopt binnenkort een grote rol te krijgen. Het gaat om Benjamin Hollingsworth, onder kijkers beter bekend als Brady. De acteur hoopt dat zijn personage meer tot de gemeenschap gaat behoren.

Lees alles over Virgin River

Shonda Rhimes hint op nieuwe Bridgerton spin-off

Shonda Rhimes heeft na het succes van Bridgerton opnieuw een groot succes te pakken. Queen Charlotte verscheen eerder deze maand op Netflix en groeide binnen no time uit tot een groot succes. Nu blijkt dat maker Rhimes nadenkt over nog meer spin-offs. Daarbij heeft ze voor één karakter in het bijzonder nog genoeg verhaal liggen.

Lees alles over Bridgerton

Het nieuwe aanbod van gisteren:

L’Agence L’Immobilier de Luxe en Famille Reality 2022 7.2 2023-05-24
Rhytm + Flow: France (2 seizoenen) Reality 2023 2023-05-24
Doctor Cha (1 seizoen) Drama 2023 7.7 2023-05-24
The Good Bad Mother (1 seizoen) Drama 2023 8.3 2023-05-24
Hammerharte Jungs Komedie 2023 2023-05-24
The Ultimatum: Queer Love (1 seizoen) Reality 2023 2023-05-24
Dzien Matki Actie 2023 2023-05-24

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?