Netflix Daily

Netflix Daily: Riverdale-acteur in 13 Reasons Why, backstage bij La Casa

Fans lijken ontdekt te hebben dat een Riverdale-acteur te zien is in 13 Reasons Why seizoen 3. Daarnaast heeft Chiwetel Ejiofor een nieuwe rol te pakken en is LINDA op bezoek gegaan bij de cast van La Casa de Papel.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Chiwetel Ejiofor in nieuwe Netflix-film The Old Guard

Chiwetel Ejiofor heeft een rol te pakken in de nieuwe Netflix-film The Old Guard. Andere acteurs in de film zijn onder meer de Nederlander Mawan Kenzari en Charlize Theron. De film gaat over een geheime groep onsterfelijke huursoldaten die moeten strijden om te voorkomen dat het team uit elkaar valt. Ondertussen ontdekken ze andere onsterfelijken.

Zit Hart Denton uit Riverdale in 13 Reasons Why?

Oplettende volgers van 13 Reasons Why en Riverdale zijn mogelijk achter een nieuwe acteur uit het derde seizoen gekomen. Op IMDb is het sommige volgers opgevallen dat bij seizoen 3 een stuntman genoteerd staat voor Hart Denton. Denton is in Riverdale te zien als Chic en heeft mogelijk ook een rol in 13 Reasons Why seizoen 3.

Lees alles over Hart Denton in 13 Reasons Why

LINDA op visite bij La Casa de Papel

LINDA.meiden heeft op YouTube een interessante video geplaatst van La Casa de Papel. In de video worden we backstage meegenomen. Ook krijgen de acteurs een aantal vragen voorgeschoteld, waaronder de vraag waarom nog geen enkel bendelid naar Amsterdam is vernoemd.

Setbezoek bij Duitse serie Dark

Ook De Lagarde ging recent op setbezoek bij een Netflix Original. Zij reisden af naar de set van de Duitse Original Dark en legden de aanwezigen een aantal vragen voor. Zo kwamen ze erachter waarom Jonas een knalgele regenjas draagt. “Het geel maakt Jonas goed zichtbaar in het bos en in de grot. En je associeert het met het geel van de waarschuwingssymbolen van kernenergie.”

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
The 100 (5 seizoenen +S06E07) Sci-Fi 2019 7.8 2019-06-24
Forest of Piano (2 seizoenen) Anime 2018 2019-06-24

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?