Netflix Daily

Netflix Daily: Serie Homemade-films in aantocht, Chicken Run 2 aangekondigd

Netflix heeft een serie Homemade-films aangekondigd. In die films komen we erachter wat de impact van de lockdown is op verschillende levens over de hele wereld. Daarnaast is er een tweede deel van Chicken Run aangekondigd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix kondigt reeks Homemade-films aan

Vanaf 30 juni kunnen we op Netflix aan de slag met een reeks Homemade-films. In die films wordt de impact van het coronavirus belicht op verschillende levens. Aan de zeventien korte films hebben onder meer Kristen Stewart en Maggie Gyllenhaal meegewerkt. De films zijn gemaakt door regisseurs in zelf-isolatie.

Chicken Run sequel aangekondigd

Goed nieuws voor de fans van Chicken Run. Precies twintig jaar na de release van de originele film heeft Netflix bekendgemaakt dat er een vervolg komt. Naar verwachting gaat de productie begin volgend jaar van start. Aardman is verantwoordelijk voor de film.

Vis a Vis: El Oasis heeft releasedatum op Netflix

Vis a Vis: El Oasis blijkt al razendsnel naar Netflix te komen. De eerste vier seizoenen van de Spaanse serie groeiden uit tot een ongelooflijk succes bij de streamingdienst en nu blijkt dat we ook niet lang hoeven te wachten op het vervolg. De prequel Vis a Vis: El Oasis wordt op 31 juli toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Lees alles over Vis a Vis: El Oasis

Titels uit Verder Kijken nu eenvoudig te verwijderen

Eén van de grootste irritatiepunten onder gebruikers van Netflix is nu verholpen. Het is namelijk vanaf nu super eenvoudig om een film, serie of documentaire uit je Verder Kijken lijkt te verwijderen. Dankzij de nieuwste update van de app is dit vanaf nu mogelijk op Android-toestellen en spoedig op iOS.

Lees alles over de Verder Kijken lijst

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Athlete A Docu 2020
Crazy Delicious (1 seizoen) Reality 2020 5.6
Nadie Sabe Que Estoy Aquí Drama 2020 6.2
Bulbbul Drama 2020
24 (9 seizoenen) Crime 2010 8.3

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?