Netflix Daily

Netflix Daily: Mobile only-abonnement spotgoedkoop, Tuca & Bertie geannuleerd

Het mobile only-abonnement in India blijkt nog goedkoper dan gedacht. Daarnaast is de sterrencast voor de nieuwe Halloween-film van Adam Sandler bekend en is duidelijk dat Tuca & Bertie geannuleerd is. Ook kun je items uit de zeven seizoenen van Orange is the New Black kopen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Mobile only abonnement van Netflix nog goedkoper dan gedacht

Netflix is in India aan de slag gegaan met een nieuwe abonnementsvorm waarmee het zijn streamingdienst aan nog meer mensen aan de markt wil brengen. Met het nieuwe abonnement is het mogelijk om via je telefoon naar het complete aanbod van de streamingdienst te kijken. De abonnementsvorm kost slechts 199 rupees, omgerekend zo’n 2,60 euro. Eerder werd nog verwacht dat het plan meer dan 3 euro zou kosten.

Sterrencast voor nieuwe Halloween-film Adam Sandler

Adam Sandler heeft de sterrencast voor zijn nieuwe Halloween-film zo goed als klaar. Voor de Netflix-film zijn de volgende sterren binnengehaald: Maya Rudolph, Kenan Thompson, Kevin James, Julie Bowen, Ray Liotta, Steve Buscemi, Rob Schneider, Michael Chiklis, Shaquille O’Neal, China Anne McClain, Paris Berelc, Tim Meadows, Colin Quinn, June Squibb en Karan Brar.

Ook zijn er rolletjes voor onder meer Noah Schnapp uit Stranger Things en Mikey Day van Saturday Night Live. De film volgt Hubie Dubois, een man die wordt bespot door zowel kinderen als volwassenen in zijn geboortestad Salem. Zelfs ondanks zijn diepe liefde voor de stad en legendarische Halloween-viering. Wanneer er in de nacht iets gebeurt, is het aan Hubie om Halloween dit jaar te redden.

Items uit Orange is the New Black geveild

Heb jij altijd al een item uit de serie Orange is the New Black-serie in huis willen halen? Dat is mogelijk. Vanaf vrijdag worden de eerste 950 items uit de serie geveild. Daartoe behoren onder meer de kledingstukken en accessoires die in de reeks te zien waren. De items worden geveild via eBay en via VIP Fan veilingen.

Tuca & Bertie na één seizoen geannuleerd

Slecht nieuws voor de fans van Tuca & Bertie. Tegelijkertijd met de annulering van Designated Survivor werd duidelijk dat ook de geanimeerde serie Tuca & Bertie met Tiffany Hadish en Ali Wong geannuleerd. “Alhoewel Tuca & Bertie geen tweede seizoen krijgt, zijn we er trots op dat we dit verhaal de komende jaren op Netflix mogen aanbieden”, aldus Netflix in een statement.

Seizoen 2 Formula 1: Drive to Survive in 2020 naar Netflix

Netflix heeft officieel het tweede seizoen van Formula 1: Drive to Survive aangekondigd. We kunnen volgend jaar aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de serie. Voor het tweede seizoen doen ook Mercedes en Ferrari mee. Zij ontbraken nog in het eerste seizoen, maar zijn door het succes van het eerste seizoen van gedachte veranderd. Seizoen 2 bestaat uit negen afleveringen.

Lees alles over seizoen 2 van de F1-docu

Quiz! Ben jij klaar voor Orange is the New Black seizoen 7?

Ben jij helemaal klaar voor het zevende en tevens laatste seizoen van Orange is the New Black? Dat kun je nu bewijzen in een gloednieuwe quiz met tien vragen over de afgelopen seizoenen van de reeks. Weet jij nog precies wat er is gebeurd in de vrouwengevangenis… Ga de uitdaging aan.

Lees alles over de quiz

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
It Horror 2017 7.4
The Great Hack Docu 2019 7.2
I Am Legend Actie 2007 7.2
Johnny Test (2 seizoenen) Kinderen 2005 5.0

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?