Netflix Daily

Netflix Daily: Opvolger Haunting of Hill House dit najaar, Sneakerheads naar Netflix

Het vervolg van The Haunting of Hill House komt al in het najaar naar Netflix. Daarnaast heeft de streamingdienst een nieuwe serie aangekondigd genaamd Sneakerheads waarin Devin en zijn vrienden op zoek gaan naar de onmogelijk te vinden ‘Zeroes’.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

The Haunting of Bly Manor naar Netflix

Goed nieuws voor de fans van The Haunting of Hill House. Netflix maakte eerder al bekend dat er gewerkt zou worden aan een vervolg onder de naam The Haunting of Bly Manor. De release van dat nieuwe deel staat inmiddels voor de deur. In het najaar kunnen we namelijk al aan de slag met het tweede seizoen.

Nieuwe serie Sneakerheads aangekondigd

Netflix heeft een nieuwe serie aangekondigd voor zijn streamingdienst. In Sneakerheads wordt een groepje sneaker liefhebbers gevolgd. In de serie draait het om huisvader Devin. Vroeger was hij dol van sneakers, maar hij is veel kwijtgeraakt door een truc van een oude vriend. Om te voorkomen dat zijn vrouw daarachter komt, zoekt hij hulp bij zijn vrienden om samen de onmogelijk ‘Zeroes’ te vinden. De serie komt op 25 september naar Netflix.

Tweede deel Unsolved Mysteries komt vlak voor Halloween

Het tweede deel van Unsolved Mysteries is door Netflix aangekondigd. Er zouden twaalf zaken worden belicht in het eerste seizoen van de remake van de historische crimereeks. De eerste zes afleveringen verschenen op 1 juli.

Lees alles over Unsolved Mysteries

Riverdale seizoen 5: Deze choquerende onthullingen zijn al bekend

Het vijfde seizoen van Riverdale gaat er wat anders uitzien dan we tot op heden gewend waren. Zo werd eerder al eens bekend dat we te maken zouden krijgen met een tijdsprong en inmiddels is duidelijk dat die tijdsprong een periode van vijf jaar gaat zijn. Mede door die tijdsprong is ook duidelijk geworden dat er binnen de relaties van de jongeren heel wat gaat veranderen.

Lees alles over Riverdale

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Septembers of Shiraz Drama 2016 5.7 2020-08-24

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?