Netflix Daily

Netflix Daily: Love is Blind reünie komt eraan en eerste Kerstfilm heeft releasedatum

Het tweede seizoen van Love is Blind leverde weer heel wat mooie koppels op. Hoe is het daar nu mee? We gaan het zien in de reünie. Bij liefde moet je uiteraard ook altijd denken aan de kerstdagen. Netflix heeft nu de releasedatum van de eerste kerstfilm aangekondigd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Love is Blind: After the Altar heeft releasedatum

Het is bijna zover. Hoe is het nu met de mensen uit Love is Blind seizoen 2. Vijftien mannen en vrouwen begonnen aan het avontuur en uiteindelijk waren er liefst vijf bruiloften. Twee voegden de daad bij het woord, Danielle Ruhl trouwde met Nick Thompson, terwijl Iyanna McNeely en Shayne Jones ook het jawoord gaven. Die laatsten maakten recent bekend dat ze de scheiding hebben aangevraagd. Hoe alles is verlopen zien we op 16 september.

The Noel Diary, eerste kerstfilm op Netflix aanstaande

De zomer nadert het einde, de herfst loert voorzichtig en wij kijken alweer uit haar de feestdagen. Netflix pakt altijd flink uit en nu is de releasedatum van de eerste kerstfilm bekendgemaakt. The Noel Diary zal op 24 november verschijnen. Op een trailer moeten we nog wel even wachten. De cast zal bestaan uit James Remar, Essence Atkins, Andrea Sooch, Barrett Doos, Vivian Full en Aaron Costa Ganis.

Horrorserie Devil in Ohio opent Halloween-season op Netflix

Devil in Ohio zal komende maand de aftrap verrichten richting Halloween. Het spookfeest is nog twee maanden verwijderd, maar Netflix gaat dit jaar opnieuw flink uitpakken richting 31 oktober. En de limited serie Devil in Ohio is het spannende begin.

Lees alles over Devil in Ohio

Orange is the New Black-maker komt met nieuwe serie: The Decameron

The Decameron is de nieuwe serie uit de koker van Jenji Kohan. De maakster van Weeds en Orange is the New Black heeft opnieuw voor Netflix een serie bedacht, waarin ze wel een volledig nieuwe richting uit gaat. Namelijk naar het Italië van de veertiende eeuw.

Lees alles over The Decameron

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Selling the OC (1 seizoen) Reality 2022 2022-08-24
Lost Ollie (1 seizoen) Familie 2022 2022-08-24
Mo (1 seizoen) Komedie 2022 2022-08-24
Queer Eye: Brazil (1 seizoen) Reality 2022 2022-08-24
Onder Vuur (1 seizoen) Drama 2021 6.7 2022-08-24
Running with the Devil: The Wild World of John McAfee Docu 2022 2022-08-24

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?