Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe titel Shonda Rhimes, videogame Narcos en teaser American Son

Shonda Rhimes werkt hard aan nieuwe projecten voor Netflix en over één daarvan is nu meer bekend geworden. Daarnaast krijgt Narcos een eigen videogame en is de teaser van American Son verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Negende titel Shonda Rhimes heet ‘Notes on Love’

Netflix heeft een deal gesloten met Shonda Rhimes waardoor zij exclusief aan de slag gaat voor Netflix. Inmiddels is bekend hoe de negende titel heet waarmee ze aan de slag gaat voor de streamingdienst. Het gaat om Notes on Live. De serie verkent het project van de onverwachte levensveranderende, euforische, hilarische en surrealistische plaatsen waar liefde elkaar kruist. Het eerste seizoen draait om liefde en huwelijk. Alle afleveringen zijn van een andere schrijver en het gaat om een anthologie-serie.

Narcos krijgt eigen videogame

Narcos krijgt een eigen videogame. Het gaat om Narcos: Rise of the Cartels waarin spelers de kans hebben om twee kanten te kiezen. Gaan ze aan de slag als het Cartel van Medellin om de drugshandel uit te breiden, of stappen ze in de schoenen van de DEA om dat tegen te gaan? Het spel wordt nog later dit jaar verwacht op de pc en consoles.

Making a Murderer-zaak opgelost? Man bekent moord op Teresa Halbach

Mogelijk komt er binnenkort dan toch goed nieuws voor Steven Avery en zijn neefje Brendan Dassey. De twee waren te zien in Making a Murderer en worden beschuldigd van de moord op Teresa Halbach. Nu heeft echter een andere man de moord op haar bekend. Dat gebeurd tijdens de opnames voor de documentaire Convicting a Murderer. Zijn verklaring wordt momenteel verder uitgewerkt.

Lees meer over Making a Murderer

Spin-off Arrow in de maak over The Canaries

Arrow mag dan binnenkort wel tot een eind komen, er is nu ook goed nieuws. De serie uit de Arrowverse reeks krijgt namelijk een spin-off waarin de hoofdrollen weg zijn gelegd voor de dames. Het crime-fighting team The Canaries, bestaande uit Mia Smoak, Laurel Lance en Dinah Drake staan centraal. Fans kunnen aan het eind van het seizoen een pilot-aflevering voor de spin-off verwachten. Als die bevalt, wordt er een compleet seizoen besteld.

Lees meer over Arrow

Verwijderalarm: 44 titels gaan niet mee naar oktober

Aan het eind van de maand is het Verwijderalarm traditiegetrouw vrij fors. Ook aan het eind van deze maand is dat het geval. We zullen in de komende dagen afscheid moeten nemen van 44 titels. Daarbij onder meer toptitels als The Godfather en Inglourious Basterds. Ook Poeh’s Lollifanten Film verdwijnt van de streamingdienst.

Lees meer over het Verwijderalarm

Teaser American Son

Netflix kondigde aan het begin van dit jaar al aan dat de Broadway-voorstelling American Son wordt verfilmd. De eerste officiële teaser daarvan is inmiddels verschenen. In American Son zien we hoe twee ouders van verschillende afkomsten samenkomen op het politiebureau om antwoorden te zoeken na de verdwijning van hun zoon. Vanaf 1 november is de titel te bekijken op Netflix.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Miss Bala Actie 2019 5.7
Jeff Dunham: Beside Himself Stand-up 2019
Arthdal Chronicles (S01E16) Drama 2019 7.7

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?