Netflix Daily

Netflix Daily: Mercedes bespreekt Drive to Survive, trailer The Queen’s Gambit

Toto Wolff hoopt dat Mercedes dit jaar wel een goede race neerzet in Sotsji. Er gaat namelijk gefilmd worden voor Formula 1: Drive to Survive. Ook is de officiële trailer van The Queen’s Gambit verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Toto Wolff bespreekt Formula 1: Drive to Survive

Toto Wolff heeft zich uitgelaten over de documentaire Formula 1: Drive to Survive. Hij hoopt dit jaar met Mercedes betere beelden te kunnen geven in Sotsji. “We hopen dat we dit jaar én goede content én een goede race kunnen leveren. Het is een goed circuit voor ons geweest in het verleden, we hebben hier qua resultaten een prima balans. Het blijft een circuit met een ongebruikelijke layout en er is één onderdeel dat het speciaal maakt. De lange run vanaf poleposition naar de eerste remzone.”

Officiële trailer The Queen’s Gambit verschenen

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van The Queen’s Gambit. De serie is vanaf 23 oktober te bekijken op Netflix en vertelt het verhaal van de opkomst van een jong schaakwonder. We volgen haar van weeshuis tot wereldtoneel, maar welke prijs moet ze betalen voor haar genialiteit?

Historisch drama Barbarians: Een halt toebrengen aan de Romeinen

Een nieuwe historische dramaserie met heel veel actie is op weg naar Netflix. Het gaat om Barbarians, die we het beste kunnen omschrijven als het Duitse antwoord op Vikings. Daarvoor gaan we wel verder terug in de tijd, waarin de Romeinen nog de dienst uitmaakten.

Lees alles over Barbarians

Hoofdpersonage verlaat The Kominsky Method voortijdig

Het derde seizoen van The Kominsky Method zal een andere insteek krijgen. De serie zal het namelijk moeten doen zonder Alan Arkin. Hij vormde twee reeksen lang samen met Michael Douglas de hoofdpersonages in de dramedy, maar heeft besloten geen deel te nemen aan het finaleseizoen.

Lees alles over The Kominsky Method

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Chef Show (4 seizoenen) Docu 2019
Fukushima 50 Drama 2020 6.3

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?