Netflix Daily

Netflix Daily: Stranger Things naar West End en Old Dads van Bill Burr

Stranger Things komt naar het theater en daar is nu veel meer over bekendgemaakt. Bill Burr heeft zijn eerste regieklus erop zitten, spoedig te zien op Netflix: Old Dads.

Stranger Things naar West End: The First Shadow

Het universum van Stranger Things wordt steeds groter. In december gaat er namelijk een show van Stranger Things worden gelanceerd op West End. Het Phoenix Theatre in Londen is de locatie voor de show genaamd Stranger Things: The First Shadow. We reizen hiervoor terug in de tijd naar 1959, waarin een nieuw verhaal in Hawkins wordt verteld. De cast is nu bekendgemaakt met Louis McCartney als Henry Creel, Ella Karuna Williams als Patty Newby en Patrick Vaill als Dr. Brenner. Ook zien we een jongere Jim Hopper en Joyce Maldonado, wat haar meisjesnaam is. De première is op 14 december.

Regiedebuut Bill Burr met Old Dads

Bill Burr kennen we natuurlijk als stand-up comedian en acteur in onder andere The Mandalorian. Nu heeft hij voor het eerst de rol van regisseur op zich genomen. Old Dads zal 20 oktober op Netflix verschijnen, waarin Burr zelf ook een hoofdrol speelt. Drie vrienden verkopen hun bedrijf en proberen vervolgens krampachtig mee te gaan met de tijd. Burr speelt één van de vrienden, net zoals Bokeem Woodbine en Bobby Cannavale.

Troll 2 is in de maak; Noorse berg komt opnieuw tot leven

Troll gaat verder. De Noorse film was in 2022 een groot succes op Netflix en er werd al gelijk gesproken over een vervolg. Deze blijkt nu officieel in productie te zijn.

Lees alles over Troll

Tijd voor wraak en zoektocht naar de waarheid: Pacto de Silencio

Mexicaanse thrillerseries doen het goed op Netflix en Pacto de Silencio kan zich zomaar gaan voegen in het rijtje van Quién Mató a Sara, El Recluso, La Reina del Sur en Jugar con Fuego.

Lees alles over Pacto de Silencio

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Behind Your Touch (1 seizoen) Drama 2023 2023-09-23
Snake Eyes: G.I. Joe Origins Scifi 2021 5.4 2023-09-23

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?