Netflix Daily

Netflix Daily: Mobile-only abonnement breidt uit, Avlu seizoen 2 al onderweg

Netflix heeft zijn mobile-only abonnement uitgebreid naar Maleisië. Daarnaast is het tweede seizoen van Avlu al onderweg naar Netflix en heeft de streamingdienst een nieuwe interessante kindertitel besteld.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix lanceert mobile-only abonnement ook in Maleisië

Netflix heeft zijn mobile-only abonnement naar een nieuw land gebracht. Was het abonnement eerst alleen te koop in India, kun je hem nu ook aanschaffen in Maleisië. De service is goedkoper dan het normale abonnement. Zo betaal je zo’n 4 Amerikaanse dollar per maand voor dit abonnement. Het is nog onduidelijk of het abonnement naar meer landen komt.

Avlu seizoen 2 nu al onderweg naar Netflix

Het tweede seizoen van Avlu is al razendsnel onderweg naar Netflix. Terwijl het eerste seizoen nog maar net te bekijken is, weten we nu al dat seizoen 2 op 15 november verschijnt. De Turkse dramaserie is gebaseerd op Wentworth en is daarmee vergelijkbaar met het Nederlandse Celblok H.

Netflix bestelt kinderserie Oggy Oggy

Netflix heeft een nieuwe kindeserie besteld genaamd Oggy Oggy. De serie is bedoeld voor kinderen en is gebaseerd op de succesvolle serie Oggy and the Cockroaches. In de nieuwe serie zien we hoe Oggy bevrijd is van zijn leven met kakkerlakken. Hij leeft nu in een fantasie wereld met katten. Oggy Oggy is zelf een zeer speciale kleine kat, vol enthousiasme die ervan houdt om op avontuur te gaan.

The 100 krijgt prequel met eerste aflevering in slotseizoen

Mogelijk komt er dan toch echt een prequel van The 100. The CW heeft toestemming gegeven om een proefaflevering van een mogelijke spin-off te verwerken in het slotseizoen van de reeks. Nu al is bekend waar de prequel over zal gaan. Jason Rothenberg gaat opnieuw met het project aan de slag.

Lees alles over The 100

Deze films en series komen in november op Netflix

Het einde van het jaar komt in zicht, de koude wintermaanden staan voor de deur en Netflix brengt steeds meer fraaie titels naar het aanbod. De eerste helft van november wordt dan ook ontzettend druk met onder meer de komst van Outlander.

Lees alles over november

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Explained (1 seizoen + S02E05) Docu 2019 7.9
Riverdale (3 seizoenen + S04E03) Drama 2019 7.4
The Flash (5 seizoenen + S06E03) Actie 2019 8.1
Hellboy Actie 2019 5.2
Daybreak (1 seizoen) Komedie 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?