Netflix Daily

Netflix Daily: Verstappen hekelt Drive to Survive, ooggetuigen de Slag om de Schelde aan het woord

Max Verstappen hekelt Formula 1: Drive to Survive en werkt er dan ook niet langer aan mee. De Nederlander is niet blij met de manier waarop hij eerder werd neergezet in de serie. Daarnaast zijn er ooggetuigen van De Slag om de Schelde aan het woord gelaten door Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Max Verstappen hekelt Drive to Survive

Max Verstappen is niet blij met Formule 1: Drive to Survive. De serie geeft een uniek kijkje achter de schermen van de Formule 1, maar Verstappen werkt er niet langer aan mee. “Ik begrijp dat het gedaan moet worden om de populariteit in Amerika een boost te geven. Maar van mijn kant als rijder, vind ik het niks om er deel van uit te maken”, vertelde hij tegenover The Associated Press.

Verstappen baalt ervan dat er in het verleden verkeerd is omgegaan met uitspreken die hij deed. Zo was hij in eerdere seizoenen wel in interviews te zien, maar die werden dan onder beelden geplakt waar de uitspraken niet voor bedoeld waren. “Ze hebben een paar rivaliteiten ‘gefaket’ die helemaal niet bestonden. Ik heb dus besloten om er geen deel van uit te maken en niet langer interviews te geven. Dan is er ook niets dat ze kunnen laten zien. Ik ben niet iemand die van dat soort dramatische shows houdt, ik wil feiten en echte dingen.”

Ooggetuigen de Slag om de Schelde aan het woord

Netflix lanceerde eerdere deze maand de film de Slag om de Schelde. De film wordt volop bekeken en gaat over de tijd tussen 1940 en 1944 waarin de Duitsers Zeeland bezetten. Nu zijn er ooggetuigen aan het woord die hun aangrijpende verhaal doen.

Grootste slachtoffer You seizoen 3: “Ik wist dat het zou gebeuren”

Het derde seizoen van You telde verschillende slachtoffers. Zo namen we afscheid van het ene na het andere slachtoffer. De laatste aflevering van You seizoen 3 betekende het einde voor een hoofdpersoon. De actrice geeft nu in een interview aan dat ze al vroeg op de hoogte was van het overlijden van haar karakter.

Lees alles over You

Dit is wat we hopen voor Virgin River seizoen 4 én 5

Het wachten op de nieuwe afleveringen van Virgin River is inmiddels in volle gang. Al lange tijd gingen geruchten rond dat de serie vernieuwd zou worden voor een vierde seizoen tot Netflix eind september bekendmaakte dat de serie niet alleen vernieuwd is voor een vierde seizoen, maar er ook meteen een vijfde seizoen is besteld. In dit artikel vind je wat wij hopen voor Virgin River seizoen 4 én 5.

Lees alles over Virgin River

Het nieuwe aanbod van gisteren:

DC Legends of Tomorrow (6 seizoenen + S07E02) Actie 2021 6.8 2021-10-24
Hometown Cha-Cha-Cha (6 afleveringen) Romance 2021 9.0 2021-10-24
Blue Period (3 afleveringen) Anime 2021 2021-10-24
Labaam Drama 2021 2021-10-24

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?