Netflix Daily

Netflix Daily: Deze hints waren in The Mole verwerkt naar de Mol en Sweet Magnolias 3 in aantocht

Het derde seizoen van Sweet Magnolias kan wel eens snel verschijnen. De makers van de romantische dramaserie hadden deze week namelijk heel goed nieuws. Afgelopen vrijdag verschenen de laatste afleveringen van The Mole, waardoor de mol nu bovengronds is. Er is nieuw beeldmateriaal verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Aanwijzingen en hints naar de mol uit The Mole

The Mole is sinds vrijdag afgelopen en we weten dan ook wie de saboteur was van de groep. In de aflevering zelf zagen we wel een aantal molstreken, maar geen hints. Toch blijken er in de afleveringen wel aanwijzingen te zijn geweest naar de mol, die de kandidaten ook hadden kunnen oppakken. In onderstaande filmpje worden de hints doorgenomen. Let op: als je het seizoen nog niet af hebt bevat dit uiteraard spoilers!

Tempo zit er lekker in: Sweet Magnolias 3 staat al op band

Slechts drie maanden heeft het in beslag genomen, de opnames van Sweet Magnolias zijn alweer afgerond. De makers laten deze week weten dat de laatste scenes zijn gedraaid. Dit maakt het mogelijk dat het derde seizoen van de romantische dramaserie al in de eerste maanden van 2023 te zien kan zijn. Het tweede seizoen was in februari 2022 te zien, het is mogelijk dat februari opnieuw de maand wordt van de release.

One of Us is Lying in november al terug met tweede seizoen

One of Us is Lying is in februari gelanceerd op Netflix en komende maand kunnen we ons al opmaken voor het tweede seizoen. De reeks verscheen oorspronkelijk in 2021 op Peacock, het tweede seizoen wordt nu door Netflix gelanceerd. In Nederland verschijnen de nieuwe episodes op 16 november.

Lees alles over One of Us is Lying

10 beste waargebeurde films op Netflix

Veel van wat Netflix aanbiedt is fictie, maar de streamingdienst heeft ook een hele hoop films in zijn catalogus staan die gebaseerd zijn op waargebeurde verhalen. De 10 állerbeste geven we hieronder weer!

Lees alles over de beste waargebeurde films

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Jaula Crime 2022 7.3 2022-10-24
Mr. Midnight: Beware the Monsters (1 seizoen) Crime 2022 2022-10-24

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?