Netflix Daily

Netflix Daily: Trailer Fuller House seizoen 5, volop speculatie rond The Crown

Netflix heeft de officiële trailer van Fuller House seizoen 5 gelanceerd. Daarnaast is er volop speculatie rond de casting van The Crown en gaat de studio achter Wallace and Gromit aan de slag met een Netflix-titel.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Trailer Fuller House seizoen 5 gelanceerd

Fuller House komt bijna ten einde. Recent werd bekend dat het eerste deel van seizoen 5 op 6 december naar Netflix komt. In 2020 nemen we vervolgens definitief afscheid van de reeks. In de trailer hieronder zien we alvast wat we mogen verwachten van seizoen 5 van Fuller House.

Volop speculatie rond casting The Crown

De laatste weken verschenen er veel geruchten in de media dat Imelda Staunton, bekend uit Harry Potter, aan de slag zou gaan als de opvolger van Olivia Colman als de volgende koningin van The Crown. Volgens Netflix zijn dat slechts geruchten. “We filmen op dit moment seizoen 4 van The Crown, maar hebben nog geen toestemming voor meer seizoenen. Al het nieuws over casting is dan ook speculatie.”

Wallace and Gromit studio maakt film voor Netflix

Producent Aardman, bekend van Shaun the Sheep en Wallace and Gromit, gaat voor Netflix aan de slag met een nieuwe korte film genaamd Robin Robin. De film wordt rond Kerstmis 2020 op Netflix verwacht en gaat over een vogel die opgevoed is door een familie muizen. Als zij ouder wordt, worden de verschillen steeds duidelijker. Al wil ze bewijzen dat ze een goede muis kan zijn.

La Casa de Papel maker werkt aan nieuwe serie Sky Rojo

De maker van La Casa de Papel werkt opnieuw aan een serie voor Netflix. We wisten al dat hij werkt aan White Lines, maar er is meer onderweg naar de streamingdienst. Sky Rojo wordt het nieuwe wapenfeit van Alex Pina in samenwerking met Esther Martínez Lobato (Vis a Vis) voor Netflix en inmiddels weten we het één en ander over de serie.

Lees alles over La Casa de Papel

Las Chicas del Cable krijgt afsluitend vijfde seizoen in twee delen

Las Chicas del Cable keert terug voor een vijfde seizoen op Netflix. Dit is alleen wel het slotseizoen van de serie, zo heeft de Spaanse reeks zelfs bekendgemaakt via hun socials. Het slotseizoen komt ook nog eens in twee delen.

Lees alles over Las Chicas del Cable

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Patriot Act with Hasan Minhaj (S05E04) Talkshow 2019
Final Space (2 seizoen) Komedie 2019 8.4
Gaston Lagaffe Komedie 2018 4.3
Le flic de Belleville Komedie 2018 4.6
Remi sans famille Drama 2018 7.0
Once Upon A Time In Lingjian Mountain (8 afl.) Fantasy 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?