Netflix Daily

Netflix Daily: Mark Ruffalo in film met Ryan Reynolds, Home for Christmas seizoen 2 onderweg

Mark Ruffalo heeft een rol te pakken in de nieuwe film The Adam Project. Eerder werd al duidelijk dat Ryan Reynolds de hoofdrol vertolkt in de nieuwe Netflix Original. Daarnaast zijn de eerste beelden van Home for Christmas seizoen 2 verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Mark Ruffalo speelt in nieuwe film met Ryan Reynolds

Mark Ruffalo heeft een rol te pakken in de nieuwe film The Adam Project. Eerder werd al bekend dat Ryan Reynolds te zien is in de film en nu blijkt Ruffalo zijn vader te spelen. De film vertelt het verhaal van een man die terug in de tijd moet reizen om zichzelf te redden van zijn dertienjarige zelf. In die periode speelt ook Ruffalo een belangrijke rol.

Home for Christmas seizoen 2 onderweg

Het tweede deel van Home for Christmas is onderweg naar Netflix. Vanaf 18 december kunnen we bij de streamingdienst aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de serie. De vraag is: Wie heeft het hart van Johanne veroverd? Hieronder bekijk je alvast een gloednieuwe teaser voor seizoen 2.

Toy Boy seizoen 2 officieel besteld

We hebben er even op moeten wachten, maar er is eindelijk goed nieuws omtrent Toy Boy. De Spaanse serie werd aan het begin van dit jaar toegevoegd aan het aanbod. Ondanks dat de reeks bij Antena 3 in Spanje niet heel goed werd ontvangen, werd de serie bij Netflix juist wel een groot succes. Nu blijkt dan ook dat er een tweede seizoen zal volgen.

Lees alles over Toy Boy

Suits seizoen 8 deel 2 aangekondigd door Netflix

Suits blijft hetzelfde stappenplan volgen op Netflix. Het achtste seizoen is halverwege op de streamingdienst en zal begin 2021 worden uitgebreid met nieuwe afleveringen. Daarna is het wachten op het afsluitende negende seizoen, waarmee de extreem geliefde serie tot een besluit zal komen.

Lees alles over Suits

Het nieuwe aanbod van gisteren:

El Cuaderno de Tomy Drama 2020 2020-11-24
Hillbilly Elegy Drama 2020 6.0 2020-11-24
Christmas with the Kranks Familie 2004 5.2 2020-11-24
Instant Family Komedie 2018 7.3 2020-11-24
Nobody’s Fool Komedie 2018 4.8 2020-11-24
Draken Reddingsrijders: Feestdagen in Huttsgloren Familie 2020 2020-11-24

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?