Netflix Daily

Netflix Daily: Alice in Borderland krijgt tweede seizoen, teaser nieuwe animefilm The Witcher

Alice in Borderland heft nu al te horen gekregen dat er een tweede seizoen komt. Het eerste seizoen werd goed ontvangen en een vervolg werd dan ook razendsnel besteld. Daarnaast is de eerste teaser gelanceerd van de nieuwe animefilm The Witcher.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Alice in Borderland krijgt tweede seizoen op Netflix

Netflix heeft groen licht gegeven voor een tweede seizoen van de Japanse thrillerserie Alice in Borderland. Nog geen twee weken na zijn release op de streamingdienst, werd al duidelijk dat de live-action serie van de populaire manga een seizoen 2 krijgt. Met het eerste deel haalde Alice in Borderland een IMDB-score van 7,9.

Eerste teaser nieuwe animefilm The Witcher gelanceerd

The Witcher krijgt na het succes van de originele serie op Netflix ook een animefilm rondom de reeks. In aanloop naar de release ergens in 2021 is nu het officiële logo van de animefilm naar buiten gebracht door middel van een teaser. In de animefilm worden we meegenomen naar de tijd lang voordat Vesemir de mentor werd van Geralt. We krijgen een kijk in zijn eigen reis als een Witcher.

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 52

Is het weer gebeurd? Jazeker! Een nieuwe nummer 1 in de lijst met meest populaire titels en opnieuw is het niet The Queen’s Gambit… Deze miniserie houdt maar vol in de top van de lijsten met een tweede plaats, maar Tiny Pretty Things is doorgestoten naar de eerste stek. Als opvolger van The Mule.

Lees alles over de populaire titels

Deze Spaanse topseries krijgen in 2021 een nieuw seizoen

Spaanse series zijn de laatste jaren ontzettend populair geworden op Netflix. In Nederland begon dat met Grand Hotel en na de lancering van La Casa de Papel was het niet te houden. In 2021 gaan de Spaanse reeksen onverminderd voort, met in hun kielzog enkele Mexicaanse series. Van deze series kun je een nieuw seizoen verwachten.

Lees alles over de Spaanse topseries

Het nieuwe aanbod van gisteren:

AK vs AK Komedie 2020 2020-12-24
Mystic (1 seizoen) Drama 2020 6.0 2020-12-24
Claudia de Breij – Oudejaarsconference 2019 Stand-up 2020 2020-12-24

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?