Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste gezicht The Witcher spin-off bekend, Netflix koopt rechten Heart of Stone

Het eerste gezicht van de nieuwe The Witcher spin-off is bekendgemaakt. Jodie Turner-Smith heeft een hoofdrol te pakken in de spin-off-serie. Daarnaast heeft Netflix de rechten aangekocht voor de nieuwe film Heart of Stone.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eerste gezicht nieuwe The Witcher spin-off bekendgemaakt

Netflix heeft het eerste castlid voor de nieuwe The Witcher spin-off bekendgemaakt. Jodie Turner-Smith krijgt de rol van Éile in The Witcher: Blood Origin. Ze speelt een woeste krijger met de stem van een godin. De spin-off wordt een limited serie.

Netflix koopt rechten voor nieuwe thrillerfilm Heart of Stone

Netflix heeft de rechten aangekocht van Heart of Stone. De film is afkomstig van Skydance Media. De opnames van de film moeten nog starten, waardoor de productie dan ook nog in een voeg stadium is. Het verhaal voor de nieuwe film is nog niet bekendgemaakt. Wel weten we dat de film een thriller wordt.

Brandende vragen voor Fate: The Winx Saga seizoen 2

Netflix heeft Winx in een nieuw jasje gestoken. De serie was vroeger te bekijken als een kinderserie op Nickelodeon, maar is door Netflix omgezet in een live action verhaal. Het eerste seizoen van Fate: The Winx Saga liet ons echter achter met aardig wat vragen. Mocht er een tweede seizoen van de serie worden besteld, dan zouden we daarin graag antwoord krijgen op de onderstaande brandende vragen.

Lees alles over Fate: The Winx Saga

De Beste True Crime docu’s en series op Netflix

Wat zijn de beste true crime documentaires en series op Netflix? Het segment true crime op Netflix heeft in de laatste jaren een ongelooflijke vlucht genomen, na de release van Making a Murderer. Anno 2021 kunnen elke maand, of misschien zelfs elke week, wel ‘genieten’ van een nieuw mysterie!

Lees alles over de beste true crime docu’s

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?