Netflix Daily

Netflix Daily: You-acteur raakt op bijzondere wijze gewond, Netflix start productie Hitchcock-remake

Travis van Winkle, verantwoordelijk voor de rol van Cary in You, is op bijzondere wijze gewond geraakt. Tijdens het uitlaten van zijn hond ging het mis. Ondertussen is Netflix aan de slag gegaan met de Hitchcock-remake The 39 Steps.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

You-acteur raakt op bijzondere wijze gewond

Travis van Winkle, verantwoordelijk voor de rol van Cary in You, is op bijzondere wijze gewond geraakt. Op Instagram vertelt hij dat zijn hondje Karen dit weekend werd aangevallen door een coyote. Hij besloot in te grijpen, maar kwam er zelf niet zonder kleerscheuren vanaf. Twee coyotes kwamen tevoorschijn toen hij met zijn hond over een heuvel liep. Het lukte Cary net op tijd om zijn hondje te redden.

Netflix start met productie Hitchcock-remake The 39 Steps

Netflix gaat aan de slag met een remake van Alfred Hitchcock’s verhaal The 39 Steps. Het wordt dit keer geen film, maar juist een serie met Benedict Cumberbatch in de hoofdrol. Het oorspronkelijke verhaal draait om Richard Hanney die meer krijgt te horen over een complot van de Duitsers om de Griekse premier Constantijn Karolides om te brengen. Als de man die dat had moeten stoppen plots wordt vermoord, raakt Hannay bij het drama betrokken. Slaat hij op de vlucht, of redt hij de Griekse premier? De opnames van de serie staan gepland voor mei 2022.

Verwijderalarm: Deze 32 films en series gaan niet mee naar februari

Het einde van de maand staat voor de deur en er zullen liefst 32 films en series op de laatste dagen van januari vertrekken van Netflix. De series waren al bekend, daar zijn nu veel films bijgekomen. En de eerste twee series die in de loop van februari vertrekken ook.

Lees alles over het Verwijderalarm

Sterrencast voor Murder Mystery 2 samengesteld

Murder Mystery krijgt een tweede film en daarin keren Adam Sandler en Jennifer Aniston uiteraard weer terug. Ze krijgen gezelschap van flink wat sterren, die aan de cast zijn toegevoegd. De opnames zijn al in volle gang.

Lees alles over Murder Mystery

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Snowpiercer (2 seizoenen + S03E01) Sci-Fi 2021 6.5 2022-01-25
Ada Dapper, Wetenschapper (2 seizoenen) Kinderen 2022 7.5 2022-01-25
Neymar: The Perfect Chaos (1 seizoen) Docu 2022 2022-01-25
Aziz Ansari Nightclub Comedian Stand-up 2022 2022-01-25

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?