Netflix Daily

Netflix Daily: Dramaserie over Ayrton Senna en truecrime docu over Jill Dando

Netflix maakt een dramaserie over het leven van Ayrton Senna, de Braziliaanse Formule 1-coureur is nog altijd een legende. Daarnaast komt er een truecrime docu over de moord op journaliste Jill Dando, die nog altijd niet is opgelost.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Dramaserie over leven van Ayrton Senna

Bijna dertig jaar na zijn dood is Ayrton Senna nog altijd één van de meest geliefde Formule 1-coureurs. Netflix heeft nu aangekondigd dat er een dramaserie komt over de Braziliaan. De reeks zal bestaan uit acht afleveringen en beslaat de carrière in de Formule 1 van 1984 tot aan zijn dood op 1 mei 1994 in Imola.

Truecrime documentaire over onopgeloste moord op Jill Dando

Jill Dando was een zeer bekende journaliste die onder meer voor de BBC werkte. Eerst als nieuwslezer en daarna voor het programma Crimewatch. De Britse variant van Opsporing Verzocht. Op 26 april 1999 werd de toen 37-jarige Dando vermoord op haar eigen stoep. Tot op de dag van vandaag is deze moord onopgelost. Netflix duikt er nu in met een documentaire over Jill Dando.

One Of Us Is Lying gecanceld door Peacock

Na twee seizoenen komt er een einde aan One Of Us Is Lying. De serie is in Nederland en België te zien op Netflix en het tweede seizoen werd afgelopen november toegevoegd. Peacock, de originele uitzendgemachtigde, heeft nu besloten de serie te cancellen.

Lees alles over One Of Us Is Lying

De 20 populaire op Netflix: Ginny & Georgia ijzersterk kwartet achter zich

Voor de derde week op rij staat Ginny & Georgia op de eerste plaats in de lijst van de twintig meest populaire titels op Netflix. En dat is een knappe prestatie als je bekijkt wat voor grof geschut aan uitdagers Netflix allemaal op deze serie heeft afgevuurd.

Lees alles over De Populaire 20

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Contra Las Cuerdas (1 seizoen) Drama 2023 2023-01-25
Natale a Tutti i Costi Komedie 2022 5.7 2023-01-25
Love Never Lies: Poland (1 seizoen) Reality 2023 2023-01-25

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?