Netflix Daily

Netflix Daily: Slotstuk A Través-trilogie en film Halle Berry op de plank

De filmreeks A Través komt tot een besluit, nu is de trailer verschenen van de derde film. Een andere film laat nog lang op zich wachten, want het project met Halle Berry hapt stof.

Trailer van slotstuk A Través-filmreeks

Na A Través de mi Ventana en A Través del Mar is het nu tijd voor het slotstuk: A Través de tu Mirada. Nog één keer duiken we in de levens van Ares en Raquel, komen ze er samen uit of wordt het een einde met een traan? Vanaf 23 februari is de film waarmee de trilogie wordt afgerond te zien op Netflix, de trailer staat nu al online.

The Mothership ligt op de plank stof te happen

In 2022 zou de film The Mothership al uitkomen, maar de film met Halle Berry laat nog altijd op zich wachten. Nu melden Amerikaanse sites dat er nog een aantal scenes opnieuw moeten worden opgenomen. Door alle stakingen is dit nog altijd niet gebeurd en laten zowel Netflix als Berry er ook niets over los. De film is het debuut van Matthew Charman.

Tweede seizoen Squid Game komt toch al in 2024

Een zeer gunstige update vanuit Zuid-Korea. Netflix heeft tijdens de kwartaalcijfers diverse dingen bekendgemaakt over lopende projecten. Waaronder Squid Game. We zijn allemaal in afwachting op het tweede seizoen en die komt nu toch sneller dan verwacht.

Lees alles over Squid Game

Fool Me Once krijgt zelfs twee opvolgers

Het grote succes van Fool Me Once zorgt ervoor dat Netflix alweer doorpakt. Want de boeken van Harlan Coben blijven onwijs goed scoren op de streamingdienst. Daarom gaat het Britse team verder met zelfs twee boekverfilmingen.

Lees alles over Fool Me Once

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Delicious in Dungeon (1 seizoen) Anime 2024 7.5 2024-01-25
Griselda (1 seizoen) Crime 2024 2024-01-25
La Sociedad de la Nieve Docu Docu 2024 2024-01-25
Masters of the Universe: Revolution Actie 2024 2024-01-25

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?