Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix koopt Stateless en lanceert trailer Self Made

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van Self Made, een serie over Madam C.J. Walker. Daarnaast heeft de streamingdienst de rechten aangekondigd van Stateless, een serie over vluchtelingen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Trailer Self Made verschenen over Madam C.J. Walker

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van Self Made. De serie is gebaseerd op het verhaal van Madam C.J. Walker, de eerste vrouwelijke self made miljonair. In de serie wordt haar rol gespeeld door Octavia Spencer. Self Made verschijnt op 20 maart op Netflix.

Netflix koopt rechten van Stateless

Netflix is erin geslaagd om de wereldwijde streamingrechten buiten Australië aan te kopen voor de dramaserie Stateless. De zesdelige serie vertelt het vluchtelingendrama van vier verschillen hoofdpersonen. De serie krijgt zijn première bij Berlinale Series en wordt later dit jaar op Netflix verwacht.

Brot (The Valhalla Murders) eerste IJslandse crimeserie van Netflix

Met Brot verschijnt de eerste IJslandse Netflix Original Serie. De streamingdienst heeft hiervoor samengewerkt met de IJslandse zender RUV. In december was Brot – The Valhalla Murders – op het eiland te zien. En vanaf vrijdag 13 maart op Netflix.

Lees alles over Brot

Dagelijkse top-10 op Netflix met meest bekeken films en series

Netflix heeft een nieuwe functie uitgerold: de top-10. De meest bekeken films en series zijn voortaan dagelijks te zien in het systeem van Netflix en de lijst zal iedere dag van een update worden voorzien door de streamingdienst.

Lees alles over de top 10

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Supergirl (4 seizoenen + S05E13) Actie 2019 6.4
The Intruder Thriller 2019 5.5
Nothing To Hide Komedie 2018 6.8
Pete Davidson: Alive from New York Stand-up 2020
Better Call Saul (4 seizoenen + S05E02) Drama 2017 8.7

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?