Netflix Daily

Netflix Daily: Overval tijdens zombie-uitbraak, piratenfilm The Bluff naar Netflix

Netflix heeft de officiële teaser gelanceerd van Army of the Dead. De film laat een overval zien tijdens een zombie-uitbraak. Daarnaast heeft Netflix de rechten aangekocht van de nieuwe piratenfilm The Bluff.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eerste officiële beelden Army of the Dead verschenen

Netflix heeft de eerste beelden gelanceerd van de nieuwe zombiefilm Army of the Dead. De gloednieuwe film van Zack Snyder wordt binnenkort exclusief op de streamingdienst verwacht. De verwachtingen zijn hoog en inmiddels krijgen we door middel van een teaser alvast een glimp van de film te zien.

Netflix koopt rechten van piratenfilm The Bluff

Netflix heeft na een flinke biedpartij de rechten aangekocht van The Bluff. Het project gaat over piraten in het Caribisch gebied, maar een familiefilm is het niet. De film speelt zich af op de Kaaimaneilanden in de negentiende eeuw. We zien Zoe Saldana als Ercell, een Caribische vrouw wiens geheime verleden wordt onthuld wanneer haar eiland wordt binnengevallen door wrede boekaniers.

Élite nu al verlengd voor een vijfde seizoen

De Spaanse hitserie Elité gaat voorlopig nog wel even verder. We zijn allemaal in afwachting van het vierde seizoen dat dit jaar wordt verwacht, nu heeft Netflix al aangekondigd dat er een vijfde seizoen zal worden gemaakt. Ook komen er nieuwe castleden.

Lees alles over Élite

Deze films en series komen in maart op Netflix

Langzaam komt de lente zich melden en kunnen we – hopelijk – weer meer naar buiten. Toch houdt Netflix ons ook in maart binnen nog volop bezig, want de streamingdienst heeft weer heel wat fraais aangekondigd.

Lees alles over de films en series

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Geez & Ann Drama 2021 2021-02-25
High-Rise Invasion (1 seizoen) Anime 2021 2021-02-25
The Mummy Actie 2017 5.4 2021-02-25

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?