Netflix Daily

Netflix Daily: De reden waarom Netflix zoveel voor Friends betaalt

De reden waarom Netflix zoveel geld betaalt voor Friends is bekend. Ook is een teaser verschenen van het vervolg van Legends of Tomorrow en werkt Netflix aan weer een nieuwe Turkse serie.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Is dit waarom Netflix zoveel voor Friends betaalt?

Netflix heeft de seizoenen van Friends in zijn aanbod en voor die rechten betaalt de streamingdienst een flink bedrag. Volgens nieuwe data uit onderzoek van Nielsen vinden kijkers het bij het kiezen van een streamingdienst namelijk belangrijk dat het ook mogelijk is om series te kijken die al gekeken werden op tv. Het zou de belangrijkste keuze zijn in de zoektocht naar content op streamingservices. Op plek nummer 2 staan de aanbevelingen van vrienden en familie.

Teaser vervolg Legends of Tomorrow

De laatste weken lag Legends of Tomorrow stil. De serie was toe aan zijn midseason-finale, maar keert op 2 april eindelijk terug voor een nieuwe aflevering. Om alvast een kijkje te krijgen in het tweede deel van seizoen 4 heeft The CW een teaser naar buiten gebracht.

Netflix kondigt nieuwe Turkse serie The Gift aan

In navolging van The Protector heeft Netflix een nieuwe Turkse serie aangekondigd. We mogen uitkijken naar de dramaserie The Gift met een hoofdrol voor Beren Saat. De opnames zijn inmiddels van start gegaan in Istanbul, maar wanneer de serie verschijnt is nog onduidelijk.

Netflix opent nu ook bureau in Brussel

Netflix heeft een nieuw bureau geopend in Brussel. De Amerikaanse markt lijkt inmiddels flink verzadigd en dus richt Netflix zich steeds meer op Europa. Het nieuwe bureau in België kan gezien worden als een lobbykantoor en heet Los Gatos Streaming Services Belgium.

Netflix kondigt horrorserie Chambers aan

Netflix heeft een nieuwe horrorserie aangekondigd. Het gaat om Chambers, een serie die op 26 april wordt toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Het gaat om een bovennatuurlijke serie met hoofdrollen voor Uma Thurman en Tony Goldwyn.

Lees alles over Chambers

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Titel Genre Jaar IMDb
Black Lightning (1 seizoen + S02E16) Actie 2018 7.1

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?