Netflix Daily

Netflix Daily: Animatieserie Angry Birds, trailer Franse misdaadfilm

Netflix gaat aan de slag met een animatieserie over Angry Birds. Daarnaast heeft de streamingdienst een trailer gelanceerd van de Franse misdaadfilm Earth and Blood.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Angry Birds: Summer Madness naar Netflix

Netflix gaat aan de slag met een nieuwe serie over Angry Birds. In Angry Birds: Summer Madness worden we voorzien van veertig afleveringen van elf minuten. Het is de bedoeling dat de serie in 2021 wordt gelanceerd op Netflix. In de serie volgen we Red, Bomb en Chuck, samen met een reeks nieuwe vrienden.

Pretty Little Liars wordt verwijderd van Netflix

Geen goed nieuws voor de fans van Pretty Little Liars. Wil je het verhaal nog een keer bekijken, dan zul je snel moeten zijn. PLL gaat namelijk verwijderd worden van Netflix. Al op 23 april worden afleveringen verwijderd.

Lees alles over Pretty Little Liars

Deze films en series komen in april op Netflix

Alle ogen zijn begin april gericht op Spanje, want het vierde deel van La Casa de Papel verschijnt op Netflix. Dat is lang niet alles, want het worden hele drukke dagen. Met onder meer een nieuwe reeks aan Ghibli-films.

Lees alles over april

Trailer Earth and Blood verschenen

Netflix heeft de gloednieuwe trailer gelanceerd van Earth and Blood. De Franse misdaadfilm wordt op 17 april toegevoegd aan het aanbod van Netflix en vertelt het verhaal van Said. Tientallen jaren heeft hij een houtzagerij gerund in de Ardennen met ex-gevangenen en jonge overtreders. Nu krijgt hij plots bezoek van een kartel.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Yoohoo, Redder in Nood (3 seizoenen) Kinderen 2020 6.7
The Occupant Drama 2020
Curtiz Bio 2018 6.6
Crip Camp: A Disability Revolution Docu 2020 6.6
Rojst Crime 2020 7.3
The Circle Brasil (1 seizoen) Reality 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gistern

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?