Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix en Oscars, Bob Dylan docu onderweg naar Netflix

Netflix mag mee blijven doen om de Oscars. Daarnaast hebben de Bob Dylan docu van Martin Scorsesse en The 100 een releasedatum op Netflix gekregen. Tevens is de trailer van Lucifer seizoen 4 verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix houdt kans op Oscars

Steven Spielberg liet onlangs weten dat hij hoopt dat er wat verandert bij de Oscars. Hij vond het oneerlijk dat Roma mee kon doen met de Oscars, ondanks dat de film maar korte tijd in de bioscoop te zien was en daarna voor altijd te bekijken was op de streamingdienst. Tijdens een Academy-vergadering is nu besloten dat Netflix toch kans blijft maken op Oscars.

Bob Dylan docu van Martin Scorsesse heeft releasedatum

Martin Scorsesse is de laatste maanden aan de slag gegaan met een nieuwe Bob Dylan documentaire. Die nieuwe documentaire genaamd Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese verschijnt op 12 juni op Netflix.

Releasedatum The 100 seizoen 6

The 100 seizoen 6 heeft een releasedatum op Netflix te pakken. Terwijl de uitzendingen in de Verenigde Staten van start gaan op 30 april, kunnen wij op 7 mei aan de slag met de eerste nieuwe aflevering. Daarna verschijnt wekelijks een nieuwe episode.

Lees alles over The 100

Trailer Lucifer seizoen 4 verschenen

Op 8 mei verschijnt Lucifer seizoen 4 bij Netflix en om de fans alvast warm te krijgen voor het nieuwe seizoen, is nu een nieuwe trailer naar buiten gebracht. Daarin maken we gelijk kennis met de nieuwste uitdaging van Lucifer: Eva.

Lees alles over Lucifer

White Gold na lang oponthoud terug met seizoen 2

Netflix heeft een tweede seizoen van White Gold aangekondigd. Mede door de situatie rondom Ed Westwick liet het vervolg even op zich wachten. Hij werd beschuldigd van seksueel geweld waardoor de productie tijdelijk stil kwam te liggen. Nu is duidelijk dat we vanaf 17 mei alsnog aan de slag kunnen met een nieuw seizoen.

Lees alles over White Gold

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Riverdale (2 seizoenen + S03E19) Drama 2019 7.4
The Flash (4 seizoenen + S05E19) Actie 2019 8.1
A Mission in an Old Movie Komedie 2012
An Hour and a Half Drama 2012 7.2
Love Station Komedie 2011 5.6
Amar’s Hands Drama 2011 6.0
Omar and Salma 3 Komedie 2012 3.8
The Consul’s Son Crime 2011

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?