Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe Spaanse titels in aantocht, Netflix wil Christopher Nolan

Netflix heeft een hele reeks nieuwe Spaanse titels aangekondigd. Met onder meer verschillende drama-series en een interessante documentaire. Daarnaast doet Netflix er alles aan om regisseur Christopher Nolan binnen te hengelen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix onthult reeks nieuwe Spaanse titels

Netflix heeft een reeks nieuwe Spaanse titels aangekondigd. Tot de titels behoren drie drama’s en een aantal non-scripted titels. Met onder meer een documentaire over Instagram-ster Georgina Rodríguez. Wat betreft de dramaseries gaat het om Intimidad, Baruca en Si lo hubiera sabido (If Only). Intimidad wordt een dramaserie waarin vier vrouwen gevangen raken in een schandaal met diepe politieke implicaties. Over Baruca is vrij weinig bekend, terwijl Si lo hubiera sabido draait om een dertigjarige vrouw die ongelukkig is met haar tienjarige relatie. Als ze terug in de tijd wordt gestuurd, krijgt ze een nieuwe kans in het lichaam van haar 20-jarige ‘ik’.

Netflix heeft ook zijn ‘ja-woord’ gegeven voor een nieuwe datingshow genaamd Amor Con Fianza en Georgina, een documentaire over het leven van Georgina Rodríguez (vriendin Cristiano Ronaldo). Wat betreft films mogen we rekenen op A través de mi ventana, gebaseerd op de gelijknamige bestseller en een romantische komediefilm genaamd Eres Tu.

Netflix wil Christopher Nolan binnen hengelen

Netflix heeft nog altijd de stille hoop dat het Christopher Nolan kan binnen hengelen. De regisseur maakte er echter nooit een geheim van groot fan te zijn van bioscoopfilms. “Chris en ik hebben elkaar al vrij uitgebreid gesproken, maar hij wil nog steeds dat al zijn films een globale bioscooprelease krijgen. Zolang we hem dat niet kunnen bieden, denk ik dat een samenwerking lastig is”, vertelde Netflix-baas Scott Stuber. Netflix hoopt Nolan alsnog te kunnen strikken zodra hun portfolio met topregisseurs verder is uitgebreid.

You 3, The Witcher 2 en Cobra Kai 4 zijn in 2021 al te zien op Netflix

De kwartaalcijfers van Netflix mochten dan iets tegenvallen, het nieuws dat de leiding van de streamingdienst naar buiten bracht was wel reden tot juichen. In 2021 zullen er namelijk een aantal grote series terugkeren met nieuwe seizoenen. Het gaat om You, The Witcher en Cobra Kai.

Lees alles over You, The Witcher en Cobra Kai

Stranger Things seizoen 4: Alles wat we al weten

Het lange wachten op Stranger Things seizoen 4 wordt af en toe verzacht door nieuwe informatie, eerste beelden en zelfs al een aardige ontrafeling van één van de cliffhangers van het derde seizoen. Tijd dus om alles wat we al weten over seizoen 4 van Stranger Things op een rij te zetten.

Lees alles over Stranger Things

Het nieuwe aanbod van gisteren:

De Schippers van de Kameleon Familie 2003 6.1 2021-04-25
Kameleon 2 Familie 2005 5.9 2021-04-25
Sneekweek Thriller 2016 4.8 2021-04-25
Holland: Natuur in de Delta Docu 2015 6.9 2021-04-25
Spijt! Drama 2013 7.1 2021-04-25

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?