Netflix Daily

Netflix Daily: Victorious-ster speelt hoofdrol in nieuwe romcom, Deense komedieserie op komst

Er komt een nieuwe romantische komediefilm naar Netflix met een bijzondere hoofdrol. Het gaat om A Perfect Pairing met Victoria Justice. Ondertussen is er ook een nieuwe Deense komedieserie aangekondigd. Het gaat om Baby Fever dat vanaf 8 juni op Netflix staat.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Victorious-ster speelt hoofdrol in nieuwe Netflix-romcom

Er komt een nieuwe romantische komediefilm naar Netflix met een bijzondere hoofdrol. Victoria Justice, bekend van onder meer Victorious en Zoey 101, vertolkt de rol van Lola in de film A Perfect Pairing. De film draait om Lola die bij een Amerikaans wijnbedrijf werkt. Tot de dag dat ze besluit om haar baan op te zeggen en een eigen wijnbedrijf te beginnen. Dat loopt niet meteen storm, dus gaat ze aan de slag op een boerderij om zichzelf te bewijzen. Ook dat gaat niet zo gemakkelijk, maar gelukkig is daar boer Max om haar te helpen.

Deense komedieserie Baby Fever op komst

Netflix heeft een nieuwe Deense komedieserie aangekondigd. In Baby Fever draait het om het leven van vruchtbaarheidsdokter Nana en haar cliënten. In een dronken bui insemineert ze zich met het sperma van haar ex-vriendje. Het zorgt ervoor dat haar leven op zijn kop komt te staan. Hieronder zie je de trailer. Baby Fever komt op 8 juni op Netflix.

Keert Trace terug voor slotseizoen Chesapeake Shores?

Het vertrek van Trace, gespeeld door Jesse Metclafe, hakte er voor veel fans van Chesapeake Shores flink in. Tijdens het vijfde seizoen nam hij afscheid van het dorp en van Abby. Maar komt hij nu voor het zesde en tevens laatste seizoen nog terug? Jesse Metclafe geeft zelf antwoord.

Lees alles over Chesapeake Shores

Arrestatie uitgevaardigd voor ‘Tinder Swindler’ Simon Leviev-Hayut

Een rustig leven zit er voor Shimon Hayut niet in, zoals de door Tinder Swindler bekende Simon Leviev inmiddels door het leven gaat. De Spaanse rechtbank heeft namelijk een arrestatiebevel voor hem uitgevaardigd.

Lees alles over Tinder Swindler

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Riverdale (5 seizoenen + S06E11) Drama 2022 7.4 2022-04-25

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?