Netflix Daily

Netflix Daily: The Sandman gaat personage aanpassen en docu Conor McGregor

The Sandman is met het eerste seizoen een groot succes gebleken, toch is één personage er niet helemaal goed vanaf gekomen. Dat zal worden aangepast in het tweede seizoen. Netflix heeft hiernaast de releasedatum en een teaser vrijgegeven van de documentaire over Conor McGregor.

Eén personage uit The Sandman wordt aangepast

Ondanks het succes van The Sandman kwam niet ieder personage even goed naar voren. Schrijver Neil Gaiman erkent dat zelf ook en gaat daarmee aan de slag. Het gaat hierbij om het personage Despair. Op Tumblr laat Gaiman zelf weten dat de wijze waarop Despair in beeld kwam niet overkwam zoals bedoeld. “We hebben grotendeels het doel gemist in het eerste seizoen.” Dat zal worden aangepast voor het aankomende tweede seizoen.

McGregor Forever over Conor McGregor heeft releasedatum

De documentaire over Colin McGregor staat voor komende maand op de rol. Netflix heeft bekendgemaakt dat McGregor Forever op 17 mei op de streamingdienst zal verschijnen. Zelf deelde de Ierse superster en UFC kampioen een korte teaser van de aanstaande docu. “De enige plaats om mijn echte verhaal te horen”, aldus McGregor.

The Boroughs nieuw project van The Duffer Brothers (Stranger Things)

Na Stranger Things gaan Matt en Ross Duffer in hoog tempo verder voor Netflix. Hun opgerichte studio Upside Down Pictures gaat aan de slag met heel wat producties en daarvan is nu The Boroughs aangekondigd. Waarmee ze samen gaan werken met Jeffrey Addiss en Will Matthews.

Lees alles over The Boroughs

Mysterie ontrafeld: Lupin deel 3 dit najaar op Netflix

De grootste speurneuzen hadden het al gevonden en nu is het ook door Netflix bevestigd. Dit najaar gaat Lupin verder met het derde deel, waarin Assane Diop terug zal keren naar Parijs om nieuwe zaken op te lossen. Of is hij nooit weggeweest na zijn vlucht aan het einde van het tweede deel?

Lees alles over Lupin

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Light We Carry: Michelle Obama and Oprah Winfrey Docu 2023 2023-04-25
John Mulaney: Baby J Stand-up 2023 2023-04-25

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?