Netflix Daily

Netflix Daily: Lili Reinhart en Cole Sprouse uit elkaar, productie Sex Education mogelijk snel hervat

Slecht nieuws voor de fans van Lili Reinhart en Cole Sprouse. De twee Riverdale-sterren zijn niet langer een setje. Ondertussen hoopt Netflix dat de opnames van Sex Education seizoen 3 spoedig kunnen worden hervat.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Lili Reinhart en Cole Sprouse niet langer een setje

Het is over en uit tussen Lili Reinhart en Cole Sprouse. De twee Riverdale-sterren waren niet alleen in de serie een setje als Betty en Jughead, maar vonden elkaar ook buiten de serie. Dat is nu voorbij. De laatste tijd gingen al langer geruchten rond en nu is bekend geworden dat de twee na drie jaar uit elkaar zijn.

Opnames Sex Education mogelijk snel hervat

Netflix hoopt dat de opnames van Sex Education snel kunnen worden hervat. De opnames liggen stil sinds de uitbraak van het coronavirus, maar als het aan de streamingdienst ligt, gaat dat niet lang meer duren. Hooguit in augustus zou de productie weer in volle gang moeten draaien. Mocht dat niet lukken, dan is het waarschijnlijk dat de serie vertraging oploopt. De serie speelt zich tenslotte af in de zomer.

Sweet Magnolias theorie: Is dit de verrassende moeder van Isaac?

Dane Sue werd in de seizoensfinale van Sweet Magnolias geconfronteerd met een belangrijke vraag van Isaac. Terwijl ze op het punt stond om antwoord te geven op de vraag van Isaac, kreeg ze een zorgwekkend telefoontje van Maddie. Maar wat zal het antwoord van Dana Sue zijn? Inmiddels gaat een interessante theorie rond waaruit zou blijken dat Dana Sue niet de moeder is van Isaac.

Lees alles over Sweet Magnolias

Netflix kondigt eerste Nederlandse Original film aan

Na de eerste serie met Ares komt nu ook de allereerste Netflix Original Film. Een titel is er nog niet, wel zijn de schrijvers naar buiten gebracht. Het gaat om Shady El-Hamus en Jeroen Scholten (beiden De Libi). De regie is ook in handen van El-Hamus.

Lees alles over de Nederlandse Original

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Snowpiercer (S01E02) Sci-Fi 2020 6.5
Rugal (1 seizoen) Sci-Fi 2020 6.6

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?