Netflix Daily

Netflix Daily: Ferry en Danielle bespreken XTC-scène, Netflix werkt aan docu over Martha Stewart

Frank Lammers en Elise Schaap hebben de bijzondere XTC-scène uit de Undercover-prequel Ferry nabesproken. Zo verklappen ze onder meer wat Frak daadwerkelijk geslikt heeft. Daarnaast heeft Netflix een documentaire over Martha Stewart aangekondigd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Ferry en Danielle bespreken XTC-scène uit Ferry de Film

Ferry en Danielle hebben de absolute hoofdrol in de Undercover-prequel Ferry. In een YouTube-video op het officiële kanaal van Netflix hebben Frank Lammers en Elise Schaap zich uitgelaten over een van de hoogtepunten uit de film. Ze bespreken uitgebreid de scène waarbij ze XTC gebruiken op de kermis. Hieronder bekijk je de video.

Netflix werkt aan documentaire over Martha Stewart

Netflix gaat aan de slag met een documentaire over het leven van lifestylegoeroe Martha Stewart. Het is R.J. Cutler die aan de slag gaat met de regie van de film. De film start in de jeugd van Stewart. We gaan zien hoe ze begon als model en kinderoppas. Ook haar gevangenisstraf komt aan bod in de documentaire. Het is nog niet bekend wanneer de documentaire verschijnt.

Trailer Élite seizoen 4: ‘Ze hebben alles, maar willen altijd meer’

Het vierde seizoen van Élite is nu echt in aantocht op Netflix. Vanaf 14 juni kunnen we eerst aan de slag met een vierdelige miniserie omtrent de hoofdrolspelers en dan op 18 juni start een nieuw jaar op Las Encinas. Uit de officiële trailer blijkt al dat ons daarin weer heel wat staat te wachten.

Lees alles over Élite

Workin’ Moms seizoen 5 in juni op Netflix; seizoen 6 aangekondigd

Dubbel goed nieuws voor fans van Workin’ Moms. Er komt komende maand namelijk een seizoen naar Netflix en tegelijkertijd heeft de Canadese zender CBC laten weten dat er een zesde seizoen zal worden gemaakt van de komedieserie.

Lees alles over Workin’ Moms

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Luis Miguel – The Series (1 seizoen + S02E07) Drama 2018 8.1 2021-05-25
Creating an Army of the Dead Docu 2021 2021-05-25

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?