Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix voegt game Exploding Kittens toe, nieuwe beelden Baby Fever

Netflix heeft drie nieuwe games toegevoegd aan zijn streamingdienst. Op korte termijn volgt ook het nieuwe Exploding Kittens-spel. Ook zijn de eerste beelden gelanceerd van de Deense serie Baby Fever. De serie komt op 8 juni naar Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix voegt Exploding Kittens en drie andere games toe

Netflix heeft drie nieuwe games toegevoegd aan zijn streamingdienst. Het gaat om Dragon Up, Townsmen: A Kingdom Rebuilt en Moonlighter. Op 31 mei volgt ook het nieuwe Exploding Kittens-spel in de Netflix-app. De games vind je onder het Games-tabblad op Netflix.

Nieuwe beelden Deense Baby Fever

Netflix heeft nieuwe beelden gelanceerd van de Deense serie Baby Fever. In de serie draait het om Nana, een kinderloze arts die gespecialiseerd is in vruchtbaarheid. In een dronken bui insemineert ze zichzelf met sperma uit haar eigen kliniek. Niet veel later is ze zwanger, maar hoe gaat ze dat uitleggen aan haar omgeving? Op 8 juni verschijnt Baby Fever op Netflix.

Nederlandse psychologische thriller Noise komt op Netflix

De opnames van Netflix nieuwe psychologische thriller Noise zijn gestart. De cast van de Belgisch-Nederlandse film bestaat uit Ward Kerremans, Sallie Harmsen, Johan Leysen en Jesse Mensah. Steffen Geypens neemt naast het scenario ook de regie voor zijn rekening. Noise wordt vanaf 2023 op Netflix verwacht.

Lees alles over Noise

Recasting! Deze actrice keert niet meer terug in Bridgerton

In de komende seizoenen van Bridgerton gaan we nog veel meer zien van Francesca Bridgerton. Ze zal er voortaan echter wel anders uitzien. Ruby Stokes keert namelijk niet terug in de komende seizoenen van Bridgerton. De makers stonden dan ook voor een recasting en hebben een vervanger gevonden.

Lees alles over Bridgerton

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Circle (4 seizoenen) Reality 2022 7.3 2022-05-25
Somebody Feed Phil (5 delen) Docu 2022 8.0 2022-05-25
Larva Pendel Kinderen 2022 2022-05-25

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van maandag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?