Netflix Daily

Netflix Daily: Streep en Kidman in nieuwe Murphy-film, eerbetoon in Riverdale

Meryl Streep, Nicole Kidman, Ariane Grande en James Corden hebben een hoofdrol in de nieuwe Ryan Murphy-film The Prom. Daarnaast wordt de eerste aflevering van Riverdale seizoen 4 opgedragen aan Luke Perry en bereidt de cast je voor op Stranger Things seizoen 3.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Meryl Streep en Nicole Kidman in nieuwe film Ryan Murphy

Meryl Streep en Nicole Kidman hebben een hoofdrol te pakken in een nieuwe film van Ryan Murphy (Glee en American Horror Story). De producent werkt achter de schermen aan The Prom, een nieuwe film voor Netflix. Naast Streep en Kidman hebben ook Ariana Grande en James Corden een rol in de film te pakken. In The Prom draait het om een lesbisch meisje dat het liefst met haar stiekeme vriendinnetje naar het eindfeest gaat. Omdat Indiana echter nogal conservatief is, lijkt dat er niet in te zitten. Tot een groep acteurs in actie komt.

Eerste aflevering Riverdale S04 opgedragen aan Luke Perry

in de eerste aflevering van het vierde seizoen van Riverdale wordt afscheid genomen van Luke Perry. De acteur overleed in maart aan de gevolgen van een zware beroerte. De uitzendingen van het derde seizoen waren toentertijd in volle gang, waardoor de makers besloten een eerbetoon aan de overleden acteur uit te stellen tot seizoen 4. In de eerste aflevering van seizoen 4 wordt Perry geëerd in de aflevering ‘In Memoriam’.

Lees alles over het eerbetoon

Verwijderalarm: Deze 64 titels gaan verdwijnen

Het einde van de maand is alweer in zicht en dat betekent dat er weer heel wat titels gaan verdwijnen van Netflix. Liefst 64 titels staan op de lijst om verwijderd te worden. Daarbij onder meer Tyrant, Killjoys en Hannibal. Ook een filmklassieker zoals Wayne’s World is de klos.

Lees alles over het Verwijderalarm

Clooney werkt aan film voor Netflix

George Clooney werkt voor Netflix aan een nieuwe film. Hij gaat als acteur en regisseur aan de slag met Good Morning, Midnight. De film wordt gebaseerd op het gelijknamige boek van Lily Brooks. Een releasedatum voor de nieuwe film is nog niet bekend. Wel weten we dat de productie in oktober van start gaat.

Lees alles over Good Morning, Midnight

Cast bereidt je voor op Stranger Things seizoen 3

Het duurt nu echt niet lang meer voordat Stranger Things seizoen 3 op Netflix verschijnt. Het derde seizoen wordt op 4 juli toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst en om fans alvast klaar te stomen voor het nieuwe seizoen is de cast aan de slag gegaan met een recap video. Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin en Sadie Sink vertellen alles wat er tot op heden is gebeurd in een epische recap voor seizoen 1 en 2.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Chief of Staff (S01E02) Drama 2019 8.5
Mike Epps: Only One Mike Stand-up 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?