Netflix Daily

Netflix Daily: Met Zac Efron de wereld rond, animatieserie Cyberpunk 2077

Netflix heeft een nieuwe reeks aangekondigd waarmee kijkers in Down to Earth met Zac Efron de wereld rond kunnen. Daarnaast krijgt de sci-fi-game Cyberpunk 2077 ook een eigen animatieserie op Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Down to Earth met Zac Efron in aantocht

Netflix heeft een nieuwe serie met Zac Afron aangekondigd. In Down to Earth volgen we de acteur die de wereld rondgaat op zoek naar gezondheid en duurzame manieren om te leven. Down to Earth komt op 10 juli naar Netflix en de eerste foto’s zijn alvast verschenen.

Sci-fi-game Cyberpunk 2077 krijgt animatieserie

Alhoewel de langverwachte game Cyberpunk 2077 zelf nog niet eens is verschenen, is al duidelijk geworden dat fans zich ook op mogen maken op de komst van een serie. In 2022 kunnen we aan de slag met een animatieserie op Netflix omtrent de sci-fi-game. De wereld is hetzelfde in de serie, maar de personages verschillen.

Derde seizoen Good Girls opnieuw heel snel op Netflix

Het derde seizoen van Good Girls komt opnieuw razendsnel naar Netflix. De NBC-serie draaide de afgelopen maanden in de Verenigde Staten en in juli is het alweer raak in Nederland op de streamingdienst.

Lees alles over Good Girls

Queen of the South-update: Seizoen 3 én 4 komen eraan

Na weken van onduidelijkheid heeft Netflix nu meer informatie verstrekt over Queen of the South. Het is ook nog eens dubbel goed nieuws. Er komt namelijk niet één…. maar gelijk twee nieuwe seizoenen op de streamingdienst.

Lees alles over Queen of the South

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?