Netflix Daily

Netflix Daily: ‘The Crown seizoen 3 veel eerder dan verwacht’

Het derde seizoen van The Crown verschijnt veel eerder dan verwacht. Waar eerst gedacht werd aan 2020, blijken we later dit jaar nog aan de slag te kunnen met nieuwe afleveringen als we acteur Tobias Menzies mogen geloven. Daarnaast gaat Jay-Z aan de slag met een nieuwe film voor Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

The Crown seizoen 3 veel eerder terug dan verwacht

Het zag er lange tijd naar uit dat we pas in 2020 aan de slag konden met het derde seizoen van The Crown. Dat blijkt nu echter niet het geval te zijn. Het nieuwe castlid Tobias Menzies verklapte tijdens een interview per ongeluk dat de opnames van seizoen 3 al waren afgerond en dat we vanaf november aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen van de reeks. In seizoen 3 staat de periode vanaf 1976 centraal.

Jay-Z werkt voor Netflix aan film

Jay-Z heeft een deal gesloten met Netflix om een nieuwe film te produceren. Het gaat om The Harder They Fall, een film waarin we de wraakzuchtige reis van Nat Love volgen. Als hij erachter komt dat de persoon die zijn ouders heeft vermoord wordt vrijgelaten, haalt hij zijn voormalig bendeleden bij elkaar om wraak te nemen op de moordenaar die zijn familie twintig jaar geleden van hem heeft afgenomen.

Hoe laat verschijnt slotseizoen Orange is the New Black

Op vrijdag 26 juli verschijnt het slotseizoen van Orange is the New Black op Netflix. Vraag jij je af hoe laat je aan de slag kunt met de laatste afleveringen van de reeks? Het antwoord is vrij duidelijk. Netflix voegt de afleveringen om 12 uur Amerikaanse tijd toe aan het aanbod, dat betekent in Nederland om 9 uur ’s ochtends.

Lees alles over OITNB seizoen 7

Dit zijn de 20 meest populaire titels van de week

Het was deze week geen verrassing welke titel de top twintig binnen kwam en direct de eerste plek veroverde. La Casa de Papel stootte Stranger Things van de kroon. De top 3 werd voltooid door Suits. Ook Secret Obsession kwam de top 20 binnen.

Lees alles over de top 20

Trailer Wu Assassins

Vanaf 8 augustus kunnen we op Netflix aan de slag met de nieuwe serie Wu Assassins. De serie vertelt het verhaal van een jongen die als missie heeft om Chinatown te redden. Hij is bereid om ver te gaan om dat voor elkaar te krijgen. Ook als dat betekent dat hij zijn eigen vader moet vermoorden.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Workin’ Moms (2 seizoenen) Komedie 2017 5.5
Vals Thriller 2019 5.3
Another Life (1 seizoen) Drama 2019
Designated Survivor: 60 days (S01E06) Drama 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?