Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste beelden Army of the Dead prequel, Netflix wil Malcolm X en Muhammad Ali docu

Netflix heeft de eerste beelden gelanceerd van de Army of Thieves. Het is de prequel op Army of the Dead. Daarnaast heeft Netflix ook de rechten aangekocht voor een documentaire over de band tussen Malcolm X en Muhammad Ali.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eerste beelden Army of the Dead prequel verschenen

De eerste beelden van Army of Thieves zijn verschenen. Het wordt een prequel op de eerder verschenen film Army of the Dead. In de prequel wordt bankmedewerker Dieter meegesleurd in een ongekend avontuur wanneer een mysterieuze vrouw hem rekruteert voor een groep criminelen waarop Interpol jaagt. De groep plant een roofoverval op een reeks legendarische, niet te kraken kluizen in Europa.

Netflix wil Malcolm X en Muhammad Ali documentaire

Netflix heeft de rechten aangekocht voor een nieuwe Netflix-documentaire. De docu moet gaan over de band tussen Malcolm X en Muhammad Ali. De nieuwe documentaire zal al op 9 september verschijnen onder de naam Blood Brothers: Malcolm X & Muhammad Ali.

Lucifer seizoen 6 al in september naar Netflix

Het zesde seizoen van Lucifer heeft een releasedatum gekregen op Netflix. Al vanaf 10 september verschijnt het slotseizoen van Lucifer online. Daarmee komt seizoen 6 razendsnel nadat het tweede deel van seizoen 5 in mei ten einde kwam. Bij de bekendmaking van de releasedatum verschenen ook de eerste beelden uit het zesde seizoen online.

Lees alles over Lucifer

Eerste beelden The Sinner seizoen 4 getoond

The Sinner seizoen 4 is in aantocht en de eerste beelden zijn dan ook getoond. USA Network, de Amerikaanse omroep waar de reeks als eerste wordt uitgezonden, heeft een korte teaser gelanceerd.

Lees alles over The Sinner

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Patrick Laureij – Nederlands Hoop Stand-up 2021 2021-07-25

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?