Netflix Daily

Netflix Daily: Stranger Things-kledinglijn, Heather (Selling Sunset) onthult geslacht baby

Heather van de Netflix-serie Selling Sunset is in verwachting en onthult het geslacht van haar baby-tje en het warenhuis H&M is net bevallen, en wel van een speciale Stranger Things-kledinglijn. Die moet je checken!

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Heather (Selling Sunset) onthult geslacht van haar kind

Onlangs werd bekend dat Heather El Moussa van Selling Sunset in blijde verwachting is en nu kennen we het geslacht van haar baby to be óók al. Samen met onder anderen haar man Tarek en zijn twee kinderen uit een eerdere relatie, dochter Taylor en zoon Brayden, onthult ze het geslacht van hun eerste kindje. Er schiet blauwe confetti de lucht in en dat betekent natuurlijk maar één ding: het wordt een jongetje!

Geef je look een Stranger Things-twist!

Je kunt je look nu een twist geven met de iconische serie Stranger Things! H&M presenteert namelijk een exclusieve collectie, die is geïnspireerd op Hawkins High School en hedendaagse varsity prep-stijlen. De kledinglijn heet Stranger Things x H&M en de bijpassende kledingstukken kun je op de website van het merk vinden!

Riverdale-ster Lili Reinhart in nieuwe Netflix-film

Lili Reinhart is binnenkort te zien in een nieuwe Netflix-film. De actrice is vooral bekend vanwege haar rol als Betty Cooper in Riverdale, maar vanaf 17 augustus mag ze ook Look Both Ways toevoegen aan haar curriculum vitae. Daarin vertolkt ze de hoofdrol en kruipt ze in de huid van het personage Natalie. De officiële trailer is inmiddels vrijgegeven en daarin zien we alvast een glimpje van wat we precies mogen verwachten.

Lees alles over Look Both Ways

The Gray Man is een boekverfilming

The Gray Man is op een boek gebaseerd. Voor velen zal dit als een verrassing komen, want meestal zijn actiefilms zoals The Gray Man speciaal gemaakt voor een film. In dit geval dus niet, want Mark Greaney was in 2009 al verantwoordelijk voor het boek. En het was het begin van een hele serie! Dat betekent dat er misschien wel een vervolg of een hele reeks films op komst is. Alhoewel, wegens zijn financiële situatie gaat Netflix mogelijk minder blockbusters maken…

Lees alles over The Gray Man

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Gabby’s Poppenhuis (5 seizoenen) Kinderen 2022 7.2 2022-07-25

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?