Netflix Daily

Netflix Daily: Trailer van Happy Ending en The Witcher is alweer terug

De trailer van Happy Ending is verschenen en daarbij is ook gelijk de releasedatum bekendgemaakt. Op het vervolg van The Witcher is het nog maar één dag wachten, daarvan zijn nu nieuwe beelden verschenen.

Trailer van Happy Ending

Netflix onthult de officiële trailer en releasedatum van Happy Ending, een zowel komisch als kwetsbaar verhaal over een koppel waarvan de relatie op de proef wordt gesteld na een trio. De film is op 1 september wereldwijd te streamen op Netflix. Luna en Mink zijn een gelukkig koppel dat hun eenjarig samenzijn viert. Mink weet niet dat Luna al sinds het begin van hun relatie haar orgasmes faket, en Luna heeft dit nu al zo lang verzwegen dat ze er niet meer bij hem over durft te beginnen. Wanneer haar beste vriendinnen Luna aansporen om eens nieuwe dingen in de slaapkamer uit te proberen met Mink, stelt Luna een spannend idee aan hem voor: een trio. De daaropvolgende avond met de avontuurlijke Eve zet het leven van Luna op haar kop.

Nog één dag voor The Witcher

Het is nog maar één nachtje slapen voor The Witcher alweer terug is. De resterende vijf afleveringen van seizoen drie staan op de rol, waarin we afscheid gaan nemen van Henry Cavill als Geralt van Rivia. He will make them pay, is de begeleidende tekst bij de nu alvast verschenen beelden van seizoen 3B. Donderdagochtend zijn alle episodes te zien op Netflix.

Stranger Things-personage Eddie krijgt ‘bijzondere’ prequel

Stranger Things breidt uit: er liggen plannen op de plank voor een toneelstuk en bovendien is er een animatieserie in de maak, maar binnenkort kun je je ook naar The Upside Down bewegen in boekvorm, en dan wel met betrekking tot één specifiek personage.

Lees alles over Eddie

Is Serenity uit Sweet Magnolias een echte plek?

Fans van Sweet Magnolias vragen zich massaal af of Serenity een daadwerkelijke plek is die te bezoeken is. In de beeldschone zuidelijke stad gebeurt er van alles in Sweet Magnolias, maar helaas hebben we slecht nieuws. Serenity is namelijk géén echte plek. In dit artikel vertellen we je wel waar Sweet Magnolias wél is opgenomen.

Lees alles over Sweet Magnolias

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Sintonia (4 seizoenen) Drama 2023 6.7 2023-07-25
De Drakenprins (5 seizoenen) Kinderen 2023 8.3 2023-07-25

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?