Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe acteur slotseizoen The 100, docu Travis Scott

De eerste nieuwe acteur voor het slotseizoen van The 100 is bekend. Daarnaast heeft Netflix gewerkt aan een documentaire over Travis Scott en werken de Schaffer-broers aan een nieuwe komedieserie.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuw gezicht voor slotseizoen The 100

We gaan in het laatste seizoen van The 100 kennismaken met een nieuw gezicht. De eerste nieuwe acteur voor het slotseizoen van de reeks is inmiddels bekend. Het gaat om Chad Rook, die eerder te zien was in onder meer Siren, The Flash, Virgin River en Timeless. Hij maakte het nieuws via Twitter bekend. Welke rol hij speelt is nog onduidelijk.

Documentaire over rapper Travis Scott

Vanaf woensdag 28 augustus kunnen we op Netflix aan de slag met Look Mom I Can Fly. Het gaat om een documentaire over rapper Travis Scott. De Amerikaanse rapper is uiterst populair en heeft binnenkort zijn eigen documentaire op Netflix. Daarin wordt onder andere gesproken over zijn jeugd, zijn optredens en zijn relatie met Kylie Jenner.

Schaffer-broers werken aan komedieserie voor Netflix

Jeff Schaffer en Greg Schaffer werken samen aan een nieuwe komedieserie voor Netflix. De serie heet Brews Brothers en telt acht afleveringen. Het vertelt het verhaal van twee broers die totaal vervreemd van elkaar zijn geraakt die nu samen een brouwerij starten. Greg Schaffer werkt eerder al aan That ’70s Show, terwijl Jeff werkte aan Curb Your Enthusiasm. De hoofdrollen in de nieuwe komedieserie zijn voor Alan Aisenberg (Orange is the New Black), Adam Rodman, Carmen Flood en Marques Ray.

Slotseizoen The Good Place begint eind september op Netflix

The Good Place keert eind september terug op Netflix voor zijn laatste seizoen. Vanaf vrijdag 27 september kunnen we wekelijks nieuwe afleveringen van de reeks verwachten op Netflix. In totaal verschijnen dertien afleveringen. Seizoen 4 is ook het slotseizoen van de reeks.

Lees alles over The Good Place

El Camino: A Breaking Bad Movie komt in oktober al op Netflix

In het diepste geheim hebben de opnames van El Camino: A Breaking Bad Movie al plaatsgevonden. Het wachten is nu tot de film wordt gelanceerd. Netflix heeft inmiddels de releasedatum bekendgemaakt. Al op 11 oktober kunnen we aan de slag met de gloednieuwe film.

Lees alles over de Breaking Bad-film

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Patriot Act with Hasan Minhaj (3 seizoenen + S04E04) Talkshow 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?