Netflix Daily

Netflix Daily: Elongated Man keert terug in The Flash seizoen 7, trailer Cobra Kai

Ralph Dibny, ook wel bekend als de Elongated Man, keert toch terug voor het zevende seizoen van The Flash. Dat gebeurt echter wel op een andere manier dan we gewend waren. Daarnaast is de officiële trailer van Cobra Kai verschenen

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Elongated Man keert terug in The Flash seizoen 7

Ralph Dibny, ook wel bekend als de Elongated Man uit The Flash, keert terug voor het zevende seizoen van de superheldenserie. Na het ontslag van Hartley Sawyer vanwege racistische uitlatingen in het verleden zag het ernaar uit dat het klaar zou zijn voor Elongated Man. Nu blijkt dat het karakter kort te zijn is in het begin van seizoen 7 en dan een tijd verdwijnt. Dibny zal er wel anders uitzien dan we gewend zijn. Showrunner Eric Wallace legt uit hoe Ralph Dibny vervangen gaat worden. “We gaan hem behandelen zoals we dat doen als we een stripboek schrijven. We geven de Elongated Man een tijdje rust, maar laten de deur voor hem open.”

Officiële trailer Cobra Kai verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van Cobra Kai gelanceerd. De serie verschijnt op 28 augustus op Netflix en toont ons de hoofdrolspelers uit The Karate Kid. We worden meegenomen naar 1984 waar Daniel LaRusso op eigen benen komt te staan. Dan staat hij ook weer oog in oog met Johnny Lawrence. Lawrence is op zijn beurt bezig om de beruchte Cobra Kai karate dojo te heropenen.

Enola Holmes met Millie Bobby Brown en Henry Cavill: de trailer

De film Enola Holmes gaat komende maand op Netflix verschijnen. Met een fraaie cast komt een volledig nieuwe invalshoek van de legendarische verhalen over Sherlock Holmes. Namelijk verteld vanuit zijn jonge zusje. De film wordt op 23 september gelanceerd, de trailer is nu alvast beschikbaar.

Lees alles over Enola Holmes

Verwijderalarm: Samberg vertrekt voor update van alarm

Opnieuw is er een kort Netflix Verwijderalarm, al lijkt dit wel echt de stilte voor de storm. De komende dagen zal namelijk duidelijk worden welke films er allemaal gaan verdwijnen op de laatste dag van augustus. Zodra dit bekend is zullen we een update brengen.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Trinkets (2 seizoenen) Drama 2019
Emily’s Wonder Lab (1 seizoen) Kinderen 2020
The 100 (6 seizoenen + S07E12) Sci-Fi 2020 7.8

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?