Netflix Daily

Netflix Daily: Eigen serie OITNB-ster, Queer Eye-presentator over hiv-besmetting

Taystee uit Orange is the New Black is binnenkort op Netflix te zien met een gloednieuwe serie. Daarnaast heeft één van de Queer Eye-presentatoren zich uitgesproken over zijn hiv-besmetting. Ook is de trailer van El Camino: A Breaking Bad Movie verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Danielle Brooks werkt aan eigen Netflix-serie

Nu Orange is the New Black ten einde is gekomen, komen er voor de cast ook nieuwe mogelijkheden voorbij. Danielle Brooks heeft de kans aangegrepen om aan de slag te gaan met een eigen serie. Ze werkt aan A Little Bit Pregnant, een serie waarin ze alles te weten wil komen over zwangerschappen en baby’s. Zo bezoekt ze onder meer een verloskundige en andere experts. Zelf staat de actrice op het punt om een meisje te krijgen. Een eerste promo over de serie van Tasha “Taystee” Jefferson uit OITNB zie je alvast hieronder. Een releasedatum is nog niet bekend.

Queer Eye-presentator spreekt over hiv-besmetting

Jonathan Van Ness, onderdeel van de Fab Five van Queer Eye, heeft zich in een interview openhartig uitgesproken over zijn hiv-besmetting. Toen hij 25 jaar was kwam hij erachter dat hij hiv heeft. “Die dag was net zo verwoestend als je zou denken dat het zou zijn”, legde hij uit. Het was voor hem echter niet makkelijk om uit te komen voor de besmetting. “Ik heb de afgelopen drie maanden elke nacht nachtmerries gehad, omdat ik bang ben om me zo kwetsbaar op te stellen voor mensen. Het is moeilijk voor mij om zo open te zijn als ik wil zijn.”

Will Smith maakt nieuwe film voor Netflix: The Council

We mogen ons opmaken voor een nieuwe film waarin een hoofdrol is weggelegd voor Will Smith. De acteur gaat aan de slag met The Council en speelt Nicky Barnes. Naast die rol werkt hij ook als producer aan het project. Peter Landesman is verantwoordelijk voor het script van de film over een syndicaat die met drugsgeld moet worden opgezet.

Lees meer over The Council

Deze films en series komen in oktober op Netflix

De maand oktober staat alweer voor de deur en belooft nu al een maand te worden vol nieuw aanbod. Netflix heeft al van een paar grote titels de releasedata bekendgemaakt en die vallen in oktober. Denk aan Peaky Blinders, The Walking Dead, The Big Bang Theory en het begin van Riverdale seizoen 4.

Lees meer over oktober

Trailer El Camino: A Breaking Bad Movie gelanceerd

Netflix heeft de officiële trailer van de nieuwe Breaking Bad film gelanceerd. De film gaat door het leven onder de naam El Camino: A Breaking Bad Movie. Vanaf 11 oktober wordt de film toegevoegd aan het aanbod, maar nu al kunnen we aan de slag met de trailer.

Lees meer over Breaking Bad-film

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Vis a Vis (4 seizoenen) Drama 2019 8.3
Glitch (3 seizoenen) Drama 2019 7.5
Abstract: The Art of Design (2 seizoenen) Docu 2019 8.4
Birders Docu 2019
Misconduct Thriller 2016 5.3

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?