Netflix Daily

Netflix Daily: Shorts in aanloop naar Halloween en Life on Our Planet

Halloween staat alweer voor de deur en de komende maand kunnen we dan ook heel wat horror verwachten. Met diverse shorts. Producent Steven Spielberg komt met Life on Our Planet, hiervan is een trailer verschenen.

Horrorshorts in aanloop naar Halloween

Eind oktober wordt het weer gruwelen geblazen. Netflix pakt in aanloop naar Halloween altijd uit met heel wat spannende films en series. Highlight moet The Fall of the House of Usher worden, daarnaast komen er diverse films. Daarbij ook een aantal opvallende projecten, met twee shorts. Korte films die een beangstigend verhaal gaan vertellen. Flashback is daarvan de eerste. Het leven van een yogaleraar flitst aan haar ogen voorbij tijdens een dodelijke huisinbraak, waardoor ze in een wanhopige race door haar verleden moet gaan om de man van wie ze houdt te redden. De tweede is Disco Inferno. Een jong stel tovert een duistere aanwezigheid tevoorschijn die hunkert naar hun ongeboren baby terwijl ze zich voorbereiden om de dansvloer in LA’s populairste disco onveilig te maken.

Life on Our Planet in aantocht van Steven Spielberg

Steven Spielberg kennen we van heel veel filmklassiekers. Als uitvoerend product is hij nu een hele andere blik gaan werpen, samen met de makers van Our Planet. Life on Our Planet vertelt inderdaad het leven op onze planeet. Deze documentaire is vanaf 25 oktober te zien op Netflix, nu is er alvast de trailer.

Kerstafleveringen Virgin River geven antwoord op deze prangende vragen

Na de release van het vijfde seizoen van Virgin River zijn kijkers achtergebleven met een grote vraag: Wie is de vader van Mel in Virgin River? Op 30 november kunnen we aan de slag met twee speciale kerstafleveringen van de serie en daarin staat onder meer die vraag centraal. Er zijn echter meer vragen die beantwoord worden in de twee extra afleveringen. Dat laat Gail Harvey, de regisseur van de twee speciale afleveringen, weten aan Entertainment Weekly.

Lees alles over Virgin River

Het Gouden Uur seizoen 2: Alles wat we al weten

Netflix lanceerde in september het eerste seizoen van Het Gouden Uur op zijn streamingdienst. Nadat het eerste seizoen volledig was uitgezonden bij NPO3, kreeg Netflix de eer om de afleveringen toe te voegen. Daar kon de Nederlandse serie rekenen op goede cijfers. Gelukkig mogen we ons ook opmaken voor een tweede seizoen van de reeks. In dit artikel vind je alles wat we al weten over Het Gouden Uur seizoen 2.

Lees alles over Het Gouden Uur

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Little Baby Bum: Liedjestijd (1 seizoen) Kinderen 2023 2023-09-25

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?