Netflix Daily

Netflix Daily: Opnames Umbrella Academy al gepland en maker Emily in Paris heeft geen spijt

The Umbrella Academy seizoen 2 Netflix

De opnames van het derde seizoen van The Umbrella Academy zouden al ingepland zijn. Dat terwijl Netflix nog geen bevestiging heeft gegeven voor een seizoen 3. Ondertussen blijkt de maker van Emily in Paris geen spijt te hebben van de clichés in de serie.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

‘Opnames The Umbrella Academy seizoen 3 gepland

Alhoewel Netflix nog groen licht moet geven voor een eventueel derde seizoen van The Umbrella Academy, zouden de opnames van seizoen 3 al gepland staan. ProductionWeekly, dat het vaak aan het juiste eind heeft, weet te melden dat de opnames staan gepland van 1 februari 2021 tot en met augustus 2021. Het is nu wachten op de officiële bevestiging van Netflix.

Maker Emily in Paris heeft geen spijt

Emily in Paris werd de afgelopen weken met gemengde gevoelens ontvangen. De één vond de serie geweldig, de ander baalde van de clichés in de serie. Maker Darren Star blijkt geen spijt te hebben van de clichés. “Het eerste dat ze ziet zijn de clichés omdat het vanuit haar oogpunt is gemaakt. Ik wilde een show maken die die kant van Parijs liet zien”, aldus Star tegenover The Hollywood Reporter.

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 43

Undercover is weer terug op zijn koppositie. De serie wordt dit seizoen wekelijks van nieuwe afleveringen voorzien en daarmee prijkt de titel steevast bovenaan de lijst met populaire titels. Al moest Undercover vorige week wel even ruimte maken voor The Haunting of Bly Manor.

Lees alles over de meest populaire titels

Podcast Wat Netflix Je Me Nou? Elizabeth

Hoe ging het er aan toe in een door en door verdeeld Engeland tijdens de Middeleeuwen? De film Elizabeth laat zien hoe Elizabeth gekroond wordt tot koningin van Engeland, als vermoedelijk protestantse koningin in een verder katholiek land, waarvan een groot deel haar liever dood dan levend ziet.

Lees alles over de podcast

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Undercover (1 seizoen + S02E08) Crime 2020 8.0

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?