Netflix Daily

Netflix Daily: The Jonas Brothers laten zich roasten, Netflix betaalt niet extra voor succes Squid Game

The Jonas Brothers laten zich roasten in Family Roast dat vanaf 23 november te bekijken is op Netflix. Ondertussen gaat Netflix niet mee in een eis van een Zuid-Koreaanse provider om meer te betalen voor de groei van het dataverkeer als gevolg van het succes van Squid Game.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

The Jonas Brothers laten zich roasten in Family Roast

The Jonas Brothers worden het onderwerp van Netflix’ eerste Family Roast dat op 23 november verschijnt. Daarvoor laat de band zich roasten. De Family Roast neemt ons mee naar sketches, liedjes, spelletje en speciale gasten voor Joe, Kevin en Nick. Met als ultieme doel om ze een roast te geven die ze nooit zullen vergeten. Met gasten als Kenan Thompson, Pete Davidson en Gabriel ‘Fluffy’ Iglesias.

Netflix gaat niet mee in eis Zuid-Koreaanse provider

Netflix gaat niet mee in de eis van een Zuid-Koreaanse internetprovider om meer geld te betalen voor de groei van het dataverkeer als gevolg van het succes van Squid Game. De provider liet eerder weten een vergoeding te willen van de streamingdienst en eiste zo’n 27,2 miljard won (20 miljoen euro). Netflix-topman Dean Garfield vertelde tegen Bloomberg daarin niet mee te gaan omdat het zou leiden tot “oneerlijke, concurrentiebeperkende omgeving”.

The Princess Switch 3: Romancing The Star in november op Netflix

The Princess Switch 3 is in aantocht op Netflix. Na het grote succes van de eerste twee films bestelde Netflix vorig jaar meteen een derde deel. Nu is duidelijk geworden dat The Princess Switch 3: Romancing the Star op 18 november op Netflix staat en zijn zelfs de eerste beelden al verschenen. Zo kom je meteen lekker in de kerstsfeer.

Lees alles over The Princess Switch

The Last Kingdom krijgt een afsluitende film: Seven Kings Must Die

The Last Kingdom krijgt nog een extra toetje. De serie zal een vijfde seizoen krijgen en hierna zou de reeks tot een einde worden gebracht. De plannen zijn gewijzigd door een afsluitende film: Seven Kings Must Die.

Lees alles over The Last Kingdom

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Japan Sinks: People of Hope (3 aflevering) Drama 2021 2021-10-25
U Turn Thriller 2016 7.5 2021-10-25

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?