Netflix Daily

Netflix Daily: Élite krijgt zevende seizoen met rentree geliefd personage; Ontwapende docu Jonah Hill

Élite keert terug voor een zevende seizoen en daarin zien we een bekend en geliefd personage terugkeren. Jonah Hill is de laatste jaren van het scherm verdwenen, de reden hiervoor is minder leuk. Nu heeft hij een ontwapende documentaire gemaakt over zijn paniekaanvallen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Élite krijgt zevende seizoen mét Omar Shanaa

Een welkome verrassing van Netflix. Vlak voor de release van het zesde seizoen is de serie namelijk alweer verlengd voor een zevende campagne. En dat is niet alles, want er komt een bekend gezicht terug. Waar veel nieuwe personages de school binnen zullen wandelen keert Omar Shanaa namelijk terug. Seizoen 6 is vanaf 18 november te zien op de streamingdienst.

Ontwapende docu over Jonah Hill in aantocht

Jonah Hill is een gevierd acteur, maar inmiddels is hij al enige tijd buiten beeld geweest. De reden hiervoor zijn paniekaanvallen. De problemen van zijn mentale gezondheid brachten hem bij psychiater Phil Stutz. Hierover heeft Hill nu een docu gemaakt voor Netflix genaamd Stutz. De release hiervan is op 14 november, de trailer is nu al te zien.

The Crown seizoen 5: Officiële trailer gelanceerd

Het vijfde seizoen van The Crown staat bijna op Netflix. Ruim een jaar geleden kondigde de streamingdienst al aan dat de vijfde campagne in november 2022 zou verschijnen. Door het recente overlijden van Queen Elizabeth is het nieuwe seizoen echter onder een vergrootglas komen te liggen. De roerige jaren’90 zullen namelijk aardig wat stof doen opwaaien.

Lees alles over The Crown

Virgin River krijgt mogelijk spin-off: ‘Heel veel meer in aantocht’

Voor fans van Virgin River is er goed nieuws. Jinny Howe, verantwoordelijk voor de sectie drama binnen Netflix, heeft het één en ander bekendgemaakt over de toekomst van de serie. Daaruit blijkt dat de romantische dramaserie zo populair is dat het einde nog lang niet in zicht is.

Lees alles over Virgin River

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Unsolved Mysteries (3 seizoenen) Crime 2022 7.3 2022-10-25
Fortune Feimster: Good Fortune Stand-up 2022 2022-10-25
My Little Pony: De Film Kinderen 2017 6.0 2022-10-25
Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities Horror 2022 2022-10-25
New You See Me 2 Actie 2016 6.5 2022-10-25

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?