Netflix Daily

Netflix Daily: Harry Potter-acteur in Nederlands-Vlaamse film, verblijven in The Crown herenhuis

Tom Felton, bekend van zijn rol uit Harry Potter, is te zien in de Nederlands-Vlaamse film De Slag om de Schelde. Daarnaast kun je nu verblijven in één van de herenhuizen uit The Crown.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Harry Potter-acteur speelt in Nederlands-Vlaamse film

De eerste castleden voor de nieuwe Vlaams-Nederlandse film van Netflix zijn bekend. In de film De Slag om de Schelde is een hoofdrol weggelegd voor Tom Felton, bekend van zijn rol als Draco Malfidus uit Harry Potter. Andere castleden zijn Pit Bukowski (Kursk), Theo Barklem-Biggs (Kingsman: The Secret Servce) en Matthijs Scheepers. Ook spelen Gijs Blom, Jamie Flatters en Susan Radder mee.

Verblijven in The Crown herenhuis

Het is mogelijk om te verblijven in één van de exclusieve herenhuizen uit The Crown. Het herenhuis dat gebruikt werd in seizoen 2 vind je in de Londense wijk Fitzrovia en heet Earl of Fitzroy. In het herenhuis kun je verblijven met twaalf personen, kun je rekenen op een butler, krijg je een privé-tour door Buckingham Palace en word je vervoerd met paard en wagen. Slapen in het herenhuis kost 1662 euro per nacht.

Sinterklaas Tip: Netflix spellen, boeken en kleding voor jouw verlanglijstje

Sinterklaas is weer in het land en het is dan ook tijd om je verlanglijstje te maken. Inmiddels zijn er zoveel toffe Netflix-series dat er ook heel wat leuke spellen, boeken en andere items te vinden zijn over de reeksen. We hebben er een aantal op een rij gezet, die je misschien wel op je lijstje wil zetten!

Lees alles over Sinterklaas Tip

Derde seizoen Anne met een E blijkt slotseizoen te zijn

Het derde seizoen van Anne met een E werd in een eerder stadium al aangekondigd voor 3 januari van het komende jaar. Naar nu blijkt zullen dit de slotafleveringen zijn van de serie, zo heeft Netflix bekendgemaakt.

Lees alles over Anne met een E

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Hunter Killer Actie 2018 6.6
What the F* Is Going On? Docu 2019
SpongeBob SquarePants (1 seizoen) Kinderen 2013 8.1
My Country: The New Age (S01E14) Actie 2019
Arrow (7 seizoenen + S08E05) Actie 2018 8.0

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?