Netflix Daily

Netflix Daily: Zombie verhaallijn in Riverdale? Vriendschappen buiten Emily in Paris

Riverdale seizoen 4

Roberot Aguirre-Sacasa, de showrunner van Riverdale, heeft een nieuwe poster gelanceerd waarop we alvast iets te weten komen over het vijfde seizoen van de reeks. Ondertussen blijken buiten Emily in Paris nieuwe vriendschappen te zijn gesloten.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Duidt nieuwe Riverdale poster op een zombie verhaallijn?

De start van het vijfde seizoen van Riverdale komt steeds dichterbij. Door midel van een nieuwe poster hebben de makers van de serie mogelijk gehint naar een zombie verhaallijn. Zo zien we op de angstaanjagende foto een zombie achtige handig uit Sweetwater River kopen. Daarbij valt de tekst te lezen: “Nothing stars buried forever”. Daar voegde Roberto Aguirre-Sacasa een hele reeks emoji’s aan toe.

Mindy en Emily ook buiten Emily in Paris bevriend

Het is maar goed dat er een tweede deel van Emily in Paris gaat komen. De castleden hebben namelijk ook buiten de serie flinke vriendschappen gesloten. Emily (Lily Collins) en Mindy (Ashley Park) kunnen het goed met elkaar vinden en zijn nu ook buiten de serie bevriend geraakt zoals op de foto’s hieronder te zien.

Virgin River seizoen 2: Meer achtergrondverhalen

De release van het tweede seizoen van Virgin River staat voor de deur. In aanloop naar de release van de gloednieuwe afleveringen heeft maker Sue Tenney het één en ander laten weten over wat we mogen verwachten van seizoen 2. Zo blijken we onder meer dieper in te gaan op sommige personages.

Lees alles over Virgin River

Jeugdsentiment! Heartbreak High komt naar Netflix

Ben je opgegroeid in de jaren’90? Dan is dit voor jou absoluut jeugdsentiment. Heartbreak High was één van de meest geliefde tienerseries die er bestond. De Australische reeks was massaal bekeken en komt nu naar Netflix!

Lees alles over Heartbreak High

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Great Pretender (2 seizoenen) Anime 2020 8.0 2020-11-25
The Christmas Chronicles 2 Familie 2020 2020-11-25
Midnight at the Magnolia Komedie 2020 6.1 2020-11-25

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?