Netflix Daily

Netflix Daily: Schrijver The Witcher blij met serie, nieuwe serie van Last Chance U-maker

De schrijver van The Witcher is blij met de nieuwe serie die momenteel te bekijken is op Netflix en blij met Henry Cavill als hoofdrolspeler. Daarnaast werkt de maker van Last Chance U aan een nieuwe serie.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Schrijver The Witcher blij met Netflix-serie

Andrzej Sapkowski was verantwoordelijk voor de boeken van The Witcher waar inmiddels een serie over is gemaakt. Hij is blij met de reeks. “Ik ben gelukkig als kijkers – en lezers – ook maar iets meenemen wat ze heeft verrijkt. Ook hoop ik dat de kijkers warm achterblijven. Op elke manier”, gaf hij te kennen. Ook is hij blij met Henry Cavill als hoofdrolspeler. “Ik was erg gelukkig met Henry Cavill als The Witcher. Hij is een echte professional. Net als Viggo Mortensen zijn gezicht gaf aan Aragorn in Lord of the Rings, gaf Henry zijn gezicht aan Geralt en zal dat altijd zo blijven.”

Netflix bestelt nieuwe docuserie van maker Last Chance U

Netflix heeft een nieuwe serie besteld genaamd Cheer, een zesdelige docuserie waarin we cheerleaders volgen die het hoogste niveau nastreven. De reeks is afkomstig van de maker van Last Chance U en verschijnt al op 8 januari op Netflix.Voor seizoen 1 volgen we het team van Navarro College in Corsicana.

De 25 beste kerstfilms op Netflix

In december is het verplichte kost: kerstfilms kijken! Netflix brengt inmiddels jaarlijks diverse nieuwe kerstkrakers, gecombineerd met echte klassiekers. Dat is dan ook een mooie aanleiding om de leukste kerstfilms op Netflix eens op een rij te zetten.

Lees alles over de beste kerstfilms

Hoe laat verschijnt You seizoen 2 op Netflix?

Hoe laat verschijnt You seizoen 2 op Netflix? De streamingdienst houdt een vast tempo aan wat betreft zijn Originals. Het tweede seizoen van You wordt op 26 december, Tweede Kerstdag, toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Wie gelijk met de serie aan de slag wil, doet er goed aan om een wekker te zetten.

Lees alles over You

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?