Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe film Bradley Cooper, Klaus in de prijzen

Bradley Cooper, bekend van A Star is Born, werkt aan een nieuwe film die binnenkort op Netflix verschijnt. Daarnaast heeft Klaus goede zaken gedaan bij de Annie Awards en is de trailer van Miss Americana verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe film Bradley Cooper verhuist naar Netflix

Op Netflix kunnen we binnenkort aan de slag met een nieuwe film van Bradley Cooper. De regisseur werd vorig jaar volop geprezen voor A Star is Born en zijn nieuwste wapenfeit is nu van Paramount naar Netflix verhuisd. De nieuwe film gaat over het leven van componist Leonard Bernstein en focust zich ook op zijn relatie met actrice Felicia Montealegre. Steven Spielberg en Martin Scorsese gaan aan de slag als producenten.

Netflix-kerstfilm Klaus volop in de prijzen

Klaus was in 2019 de kersthit van Netflix. De animatiefilm liet diepe indruk achter bij kijkers. Ook bij de Annie Awards deed de film goede zaken. Het liet andere genomineerden als Frozen 2 en Missing Link volledig achter zich. In alle zeven categorieën waarin Klaus was genomineerd won het ook de prijs.

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 4

Een ontzettend drukke – en voor Nederland historische – week brengt in de lijst met de meest populaire titels vier nieuwkomers. Ze staan ook allemaal gelijk in de top-10, met The Blacklist als hoogste nieuwe binnenkomer.

Lees alles over de 20 meest populaire titels

Deze Netflix-series stoppen in 2020

Netflix kiest er steeds vaker voor om series een gericht einde te geven. Zo zijn er heel wat titels in 2019 verlengd voor een extra seizoen mét de melding erbij dat dit het laatste seizoen zal gaan worden. Het geeft de schrijvers de kans om het verhaal af op een mooie manier tot een besluit te brengen. We hebben de series van Netflix die in 2020 zullen gaan stoppen op een rij gezet.

Lees alles over de Netflix-series die stoppen

Trailer Taylor Swift’ docu Miss Americana verschenen

Netflix heeft de trailer gelanceerd van Miss Americana. De documentaire over Taylor Swift wordt op 31 januari toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Met de trailer zien we alvast een glimp van wat we mogen verwachten van Miss Americana.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Vir Das: For India Stand-up 2020
Bigfoot Junior Kinderen 2018 6.1
Valerian and the City of a Thousand Planets Actie 2017 6.5

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?