Netflix Daily

Netflix Daily: Cast Vikings: Valhalla onthuld, bekend gezicht in You seizoen 3

Netflix heeft de cast onthuld voor de spin-off van Vikings. Ín totaal zijn er tien namen bekendgemaakt. Daarnaast is duidelijk geworden dat Scott Michael Foster een rol heeft in het derde seizoen van You.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Scott Michael Foster in derde seizoen You

Scott Michael Foster heeft een rol in het derde seizoen van You. Foster was eerder al te zien als Nathaniel Plimpton III in Crazy Ex-Girlfriend en gaat ook een rol krijgen in You. Foster speelt Ryan, een tv-verslaggever. Ryan is een alleenstaande vader die een geschiedenis kent van verslavingen. Ryan heeft geheimen en lijkt dan ook voor aardig wat problemen te gaan zorgen in seizoen 3.

Netflix onthult cast voor Vikings: Valhalla

Netflix heeft de cast bekendgemaakt voor Vikings: Valhalla. De sequel van Vikings heeft hoofdrollen voor: Sam Corlett (Chilling Adventures of Sabrina), Frida Gustavsson (Swoon), Leo Suter (The Liberator), Bradley Freegard (Keeping Faith), Jóhannes Jóhannesson (Cursed), Laura Berlin (Immenhof – The Adventure of a Summer), David Oakes (The Pillars of the Earth) en Caroline Henderson (Tuya Siempre). Zij worden vaste gezichten in de spin-off. Pollyanna McIntosh en Asbjørn Krogh Nissen zijn terugkerende gezichten. Het is nog onduidelijk wanneer Valhalla op Netflix verschijnt.

Verwijderalarm: 102 films en series gaan niet mee naar februari

Er is weer een forse opruiming aanstaande op Netflix. Op de slotdagen van januari zullen namelijk liefst 102 films en series uit het aanbod verdwijnen. Voor de eerste dagen van februari zijn er inmiddels ook al een aantal kinderseries bekend die mogelijk zullen sneuvelen.

Lees alles over het Verwijderalarm

Bling Empire: Zo gaat het nu met de cast

Netflix lanceerde op 15 januari het eerste seizoen van Bling Empire. In de realityserie volgen we LA’s superrijke Aziatisch-Amerikaanse plezierzoekers. De opnames van het seizoen vonden echter al al ruim een jaar geleden plaats. Sindsdien is er een hoop veranderd. In dit artikel vind je hoe het nu gaat met de cast.

Lees alles over Bling Empire

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Snowpiercer (1 seizoen + S02E01) Sci-Fi 2020 6.5 2021-01-26
JoJo’s Bizarre Adventure (2 seizoenen) Anime 2014 8.4 2021-01-26
Jiu Jitsu Actie 2020 2.9 2021-01-26
Do, Dog, Go (1 seizoen) Kinderen 2021 2021-01-26

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?