Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix trekt aan de bel bij Harry en Meghan, Predators komt later dit jaar

Netflix heeft aan de bal getrokken bij Harry en Meghan. De streamingdienst sloot in september 2020 een miljoenendeal met de streamingdienst, maar de projecten verschenen tot op heden nog niet. Ondertussen werkt Netflix samen met Sky voor een nieuwe serie. Predators komt later dit jaar naar Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix trekt aan de bel bij Harry en Meghan

Netflix heeft aan de bel getrokken bij Harry en Meghan. De streamingdienst sloot in september 2020 een miljoenendeal met het koppel om verschillende titels voor Netflix op te pakken, maar dat gebeurde tot op heden nog niet. Netflix heeft nu dan ook een vacature uitgezet in de hoop productiemedewerkers te vinden voor de langverwachte animatieserie Pearl waar Meghan mee aan de slag zou gaan.

Netflix werkt samen met Sky: Predators verschijnt later dit jaar

Netflix werkt samen met Sky: Predators komt later dit jaar Netflix en Sky gaan een samenwerking aan voor een nieuwe serie. Het gaat om Predators dat nog later dit jaar naar Netflix komt. De serie telt zes afleveringen en volgt zes toproofdieren, waaronder ijsberen, wilde honden en poema’s, terwijl ze de ultieme overlevingstest ondergaan in steeds veranderende landschappen.

Virgin River-schrijfster brengt twee nieuwe boeken uit

Virgin River is als serie op Netflix uitgegroeid tot een groot succes. De Netflix Original is echter gebaseerd op een boekenreeks die geschreven is door Robyn Carr. In de reeks van Virgin River verschenen in totaal liefst 21 nieuwe titels. Nu blijkt Carr twee nieuwe boeken geschreven te hebben. De twee boeken vallen niet in de reeks van Virgin River, maar zijn voor boekenfans wel een aanrader.

Lees alles over de nieuwe boeken

Karin Slaughter’s Pieces of Her in maart op Netflix

Pieces of Her heeft een releasedatum. Dit is de eerste boekverfilming van Karin Slaughter op Netflix, met Toni Collette en Bella Heathcote in de hoofdrol. Vanaf vrijdag 4 maart is het gehele verhaal te zien op de streamingdienst.

Lees alles over Pieces of Her

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Sinner (4 seizoenen) Drama 2021 8.0 2022-01-26

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?